Bondage

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bondage speeltjes

Voor het bondage-spel wil je uiteraard zoveel mogelijk uitdagende bondage artikelen kopen. Maar waar moet je beginnen? In onze webshop vind je allerlei kinky handboeien, ball gags, blinddoeken, kettingen, riemen, harnassen en touwen. Kortom alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke erotische belevenis!

Hoe bondage je seksleven kan verrijken

Als je voor het eerst nadenkt over het experimenteren met bondage zit je misschien nog met twijfels. Dat hoeft helemaal niet, want hoewel sommigen denken dat dit altijd gepaard gaat met SM is dit zeker niet het geval. Bondage op zich is vrij onschuldig, maar toch stout genoeg. De bedoeling is vooral dat je doormiddel van handboeien, touwen, halsbanden en boeien je partner gaat vastbinden. Ook blinddoeken is er een belangrijk onderdeel van.

Het vastbinden van je partner zorgt voor een machtsverhouding en kan erg opwindend zijn. Door de blinddoek zullen andere zintuigen veel scherper staan en zullen ook orgasmes vele malen intenser aanvoelen. Dit op zich zorgt al voor een onvergetelijke ervaring, maar er bestaan ook andere bondage artikelen die het nog pittiger maken zoals de beenspreider. Hiermee ligt de vagina en anus bloot waardoor de Dom vrije toegang heeft.

Welke bondage speeltjes zijn geschikt voor jou en je partner?

De juiste bondage speeltjes vind je door te bepalen wat je doel is. Als je iemand het zwijgen wilt opleggen dan kan dit met een ball gag of bit gag. Wil je je partner enkel vastbinden aan het bed? Kies dan voor bondage touw, tape of handboeien. Een andere optie is om meerdere lichaamsdelen met elkaar te verbinden. Dit kan je aan de hand van een bondageharnas in combinatie met kettingen en hogties. Het zicht ontnemen doe je met een bondage masker of blinddoek en de benen, schaaplippen of armen spreiden kan met spreidtangen.

Om te beginnen zijn touwen, tape, handboeien en blinddoeken aangeraden. In een verder stadium kan je de ball gag en de bondageharnassen met kettingen uitproberen. Als je het écht pittig wilt maken gebruik je de spreiders of een sauna zak. Dit laatste speeltje is erg intens, want het geeft de sub het gevoel écht opgesloten te zitten. Hoe wild je het bondage spel ook wilt beleven, er zijn mogelijkheden genoeg om het altijd spannend te houden!