Penisringen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een Penisring?

Een penisring is een ring die om de penis en soms ook ballen geschoven wordt. De penisring zorgt er voor dat het bloed goed in de penis blijft. Het kan wel naar de penis gepompt worden, maar doordat de penisring vrij straks zit stroomt het bloed niet, of minder snel terug. Door het gebruik van een penisring kan je een hardere erectie krijgen, die ook vaak langer aanblijft. Een penisring wordt ook gezien als alternatief voor erectiepillen, want een penisring kan ook helpen tegen erectieproblemen. Daarnaast kan een penisring ook zorgen voor het uitstellen van de het orgasme.

Welke soorten Penisringen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten penisringen verkrijgbaar. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat penisringen in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Onze klanten geven vaak aan dat een penisring mooi moet zijn, dit in combinatie met de functionaliteit, maakt een penisring vaak perfect voor onze klanten. Er zijn veel verschillende soorten materiaal waaruit je kan kiezen, denk hierbij aan metaal, RVS, rubber, siliconen of kunststof. Het is jouw keuze welke penisring het beste bij je past en daarom hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment penisringen. De rubberen penisring is flexibel en daardoor om- en af te doen en zeer geschikt voor het krijgen van een hardere erectie en het uistellen van het orgasme. 

Met welke seksspeeltjes kan ik een Penisring combineren?

Een penisring wordt vaak ook gebruikt in combinatie met een dilator, ballstretcher of buttplug. Een penisring in combinatie met een buttplug wordt ook wel een asslock genoemd, dit zorgt voor een stimulatie van de prostaat terwijl jouw penis vastzit in de penisring.

Ontdek ons grote assortiment penisringen op de website en kies de perfecte penisring voor jezelf. Voor iedere penisring op Pleasure Toyz geldt: bestellen is eenvoudig en verzenden gebeurt met zorgvuldige discretie.