Pocket Rocket

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pocket vibrator

De meeste vrouwen vinden stimulatie van de clitoris de prettigste manier om te genieten. Als dat bij jou ook het geval is, dan is de Pocket Rocket een goede keuze. Deze kleine vibrator geeft je een intens genot dat je nog nooit eerder ervaren hebt!

Overal genieten met een Pocket Rocket

Een Pocket Rocket vibrator is erg populair, niet alleen omdat het zo compact is en je het makkelijk overal meeneemt, maar ook omdat er voor dit type vibrator speciale opzetstukken zijn. Op die manier kan je experimenteren met wat jij zelf het fijnst vindt. Als je de pocketvibrator gewoon bent en je graag iets groter wilt proberen is de wandvibrator een aanrader, want ook hiervoor zijn er verschillende opzetstukken. Je kan uiteraard nog steeds van je Pocket Rocket blijven genieten als je van huis bent!

Intensere vrijpartijen

Rocket Pockets zijn handig om te gebruiken tijdens een vrijpartij. Je kan de clitoris van je partner ermee stimuleren om haar zo nog meer te bevredigen. Ze kan het natuurlijk ook bij haarzelf gebruiken. Deze laatste optie is voor sommige mannen en vrouwen erg opwindend. Doordat het makkelijk overal mee te nemen is kan je samen met je partner, ook op ondeugende plaatsjes, experimenteren met de Pocket vibrator.

Perfect voor beginners

Een Rocket Pocket vibrator is de beste keuze voor beginners door het klein formaat en de verschillende opzetstukken. Als je altijd al benieuwd geweest bent naar de werking van een vibrator en het gevoel dat het je brengt kan je eerst uitproberen met een mini vibrator om te zien hoe het voelt. Als je meteen een vibrator met groot formaat kiest zal je voorzichtiger moeten zijn. Met een Pocket vibrator kan je je volledig uitleven zonder zorgen en dat is een groot voordeel!