Ball Gags

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 8af5dcc74fc9e489b19c5ae263b40236
  Normale prijs € 31,99 Aanbiedingsprijs € 19,95

  Easytoys Fetish Collection

  Ball gag met siliconen bal
  • Geschikt voor gevorderden
  • Verstelbaar riempje
  • Goede pasvorm
  • Gemaakt van siliconen
  • Duurzaam materiaal
  Niet op voorraad
 2. 7bc943c37d40b44b552297792c54be8e
  Normale prijs € 27,99 Aanbiedingsprijs € 17,95

  Easytoys Fetish Collection

  Metalen mondknevel
  • Geschikt voor beginners
  • Volledig verstelbaar riempje
  • Metalen ball gag
  • Ronde opening
  • Ook voor blowjobs

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ball-gags

Ball gags zijn ideaal als je je sub het zwijgen wilt opleggen. Dit kan zorgen voor een sterk gevoel van macht waardoor de bondage sessie nog intenser wordt beleefd. In combinatie met vastbinden zorgt dit voor hét ultieme bondagespel. Uiteraard kan je het ook perfect combineren met enkele pittige SM speeltjes om het nog ondeugender te maken!

Perfect als het iets stouter mag zijn

Ball gags zijn vooral ideaal als jij en je partner vertrouwd zijn met BDSM. Ze maken het spel intenser en spannender. Voor beginners kan de mondknevel vaak iets te heftig zijn, maar je kan het gerust geleidelijk aan opbouwen. Zo kan je eerst kiezen voor een kleinere bal en naarmate je er vertrouwd mee bent kiezen voor een grotere bal die meer pijnsensatie in de kaken veroorzaakt. Een ball gag is dus het perfecte seksspeeltje als je je seksleven geleidelijk aan stouter wilt maken!

Wat is de beste ball gag voor jou?

Wil je een ball gag kopen? Dan zal je kunnen kiezen uit een groot aanbod. Als je hier niet mee vertrouwd bent kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Wat de beste ball gag is voor jou is vooral afhankelijk van hoeveel jij hiermee al geëxperimenteerd hebt en hoe spannend je het wilt maken. Voor beginners is een ball gag met luchtgaatjes aangeraden. Dit is de veiligste keuze en ideaal om te testen hoe dit voor jou of je partner aanvoelt. Gevorderden kunnen aan de slag met een klassieke gag ball of kiezen voor een bit gag.

Bit gags hebben een staafje om op te bijten in plaats van een balletje. Ze zijn vooral een populaire keuze voor mensen die aan animal play doen omdat er nog geademd kan worden en er bepaalde geluiden gemaakt kunnen worden. Bij ruige handelingen kan het pijn doen, maar voor sommigen is dit net een groot voordeel.

Ook de mondspreider is een pittig alternatief op de klassieke ball gag. Het zet de mond van de sub open waardoor je er als Dom dingen in kan stoppen. De mondspreider zorgt wel voor nog meer kwijlen. Dat is dus zeker iets om rekening mee te houden! Een andere populaire keuze is de knevel met dildo. Hiermee maak je het écht uitdagend. Je kan je partner op allerlei manieren bevredigen gewoon door je mond te bewegen. Keuze genoeg dus om het spannend te houden!

Verantwoord genieten

Als je een ball gag of alternatief wilt gebruiken is het belangrijk dat je op voorhand goede afspraken maakt met je partner. Een stopwoord is met een ball-gag niet mogelijk, dus kan je beter kiezen voor een bepaalde handeling. Zo kan je bijvoorbeeld je sub een voorwerp laten vastnemen. Wanneer de sub dit laat vallen is dat het teken dat hij/zij een stop nodig heeft.

Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat de effecten van het gebruik kunnen zijn. Door een ball gag te plaatsen zal de sub zijn speeksel niet meer kunnen inslikken wat een kokhalsneiging kan opwekken. Dit kan je vermijden door het hoofd naar voren te houden. Gebruik het BDSM speeltje nooit als de sub last heeft van een verstopte neus en gebruik het ook niet te lang (maximum 20 minuten). Als je met deze dingen rekening houdt kan het allemaal erg veilig verlopen en kan je zonder zorgen optimaal genieten!