Bondage Boeien

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bondage boeien

BDSM bondage boeien zijn een must-have als je je wilt wagen aan een bondage-avontuur. Ze zijn erg laagdrempelig, maar kunnen je seksuele avontuur toch pittig genoeg maken. Bind je partner vast aan het bed, de tafel of ergens anders en geniet van extra spanning. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

BDSM boeien voor beginners en experts

Wil je bondage boeien kopen? Dan zal je kunnen kiezen uit een groot assortiment. De boeien verschillen vooral in het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Er zijn lederen handboeien, boeien uit bont en boeien uit metaal. Als je net met bondage begint kan je het best voor een zacht materiaal zoals bont kiezen. Mag het wat ruwer? Dan kan je stalen handboeien kiezen. In ons assortiment is er genoeg keuze voor zowel beginners als (ver)gevorderden.

Elke keer een nieuwe manier om te genieten

BDSM boeien zijn meer dan enkel en alleen handboeien, er zijn verschillende modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld klassieke handboeien, maar ook handboeien met nekband, hand- en voetboeien die je aan elkaar kan vastmaken en zelfs boeien die je partner in een positie brengen om de toegang tot de vagina te vergemakkelijken. Door dit grote aanbod is het makkelijk om elk bondage-avontuur bijzonder intens en uniek te maken.

Als beginner kies je het best voor standaard handboeien. Geleidelijk aan kan je het uitdagender maken door voor meer gecompliceerde boeien te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld experimenteren met hand- en voetboeien of de heupboei. Als échte expert is een dwangbuis met slotjes of boeien om de benen te spreiden een echte aanrader. Om het allemaal nog spannender te maken kan je ze combineren met enkele andere uitdagende bondagespeeltjes, zoals een blinddoek, bondage tape of touwen. Kan je moeilijk kiezen? Kies dan voor een boeien setje. Daarin vind je alles terug om met je bondage avontuur te starten!