BDSM voor beginners

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM voor beginners

Als je nog niet vertrouwd bent met de prikkelende wereld van BDSM is het soms moeilijk om te weten hoe je hieraan moet beginnen. Daarom hebben we voor jou enkele BDSM speeltjes uitgezocht die ideaal zijn om het uit te proberen. Zo krijg je meteen de smaak te pakken!

Tips voor de enthousiaste beginners 

BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominance en Submission, Sadism en Masochism. Het bondage en discipline gedeelte gaat vooral over het vastbinden en blinddoeken van je partner, het dragen van uitdagende outfits, de rolverdeling en meer. Dominance en Submission staat voor de machtsverdeling. Het SM-gedeelte gaat over het pijnigen of pijn ontvangen. Voel je zeker niet verplicht om meteen al de letters uit te voeren. Sommige mensen vinden het enkel fijn om hun partner te blinddoeken, terwijl anderen genieten van het unieke gevoel van pijnbeleving tijdens het SM-gedeelte.

Wat je wel en niet wilt doen is volledig aan jou en je partner, maar voor je aan je erotisch avontuur begint en je BDSM voor beginners wilt proberen is het een goed idee om onze tips op te volgen. Je vindt ze hieronder!

 

Maak vooraf duidelijke afspraken

Uiteraard ga je je partner niet zomaar beginnen vastbinden voordat je met hem/haar gepraat hebt. Probeer dus allereerst een diepgaand gesprek te hebben zodat je kan ontdekken wat je partner wel en niet wilt proberen. Wees zo gedetailleerd mogelijk, zodat er geen misverstanden ontstaan, want daar kan het misgaan. Spreek ook een stopwoord af voor de zekerheid.

 

Betreed dit avontuur met een heldere geest

Misschien denk je dat het extra spannend kan zijn om voor het BDSM-spel drank of drugs in te nemen. Maar dit kan zeer gevaarlijk zijn. Als je gedrogeerd bent voel je nauwelijks pijn en is de kans groot dat er over de lijn wordt gegaan. Bovendien zal je de intense sensaties minder kunnen waarnemen. Hou het dus nuchter!

 

Rollen bepalen

Al je zelf nog nooit aan BDSM gedaan hebt en je partner ook niet, kan het moeilijk zijn om te bepalen wie er welke rol gaat aannemen. Je kan misschien wel een vermoeden hebben van wat er het best gaat werken, maar je weet het pas zeker als je het beiden uitgeprobeerd hebt. Geef elkaar de kans om beide rollen op te nemen en spreek ook op voorhand goed af wie welke rol gaat vervullen.