Ball Splitters

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ball splitters

Op zoek naar een uitdagend seksspeeltje voor hem? Dan zijn ball splitters een goede optie. Dit zijn speeltjes die gegarandeerd voor sensatie zullen zorgen tijdens BDSM-avonturen. Ze zijn vooral een visuele stimulatie en zorgen voor een vernederend gevoel bij de man. De geslachtsdelen worden tentoongesteld en de erectie houdt langer stand. Dankzij ballsplitters kan je dus op verschillende manieren extra genieten!

Heftige orgasmes waar je geen genoeg van krijgt

Een van de grote voordelen van een ball spliter is dat het de orgasmes intenser zal maken. Een ball splitter of ballenspreider is een ring die rond de penis wordt geschoven en heeft een lus die de ballen uit elkaar duwt. Dankzij de ring wordt het bloed in de zwellichamen vastgehouden waardoor de erectie langer stand houdt. Dit op zich zorgt al voor meer genot voor, maar ook het stuwend effect maakt het orgasme intenser.

Diverse materialen en modellen

Een ball splitter kopen is niet zo evident als je er geen verstand van hebt, want er zijn heel wat verschillende modellen om uit te kiezen. Ze verschillen vooral in het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Er zijn bijvoorbeeld leren ball spliters die een extra stoer uiterlijk hebben waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken tijdens het BDSM-spel. Daarnaast zijn er latex ballenspreiders en metalen ball splitters. Deze laatste zijn vooral ideaal om te gebruiken voor gevorderden, omdat ze wat zwaarder aanvoelen en het zorgt voor een krachtigere grip.

Wil je je grenzen nog meer verlengen? Kies dan voor een ball splitter met een D-ring in het midden van de stretcher. Op die manier kan je er gewichtjes of een ketting aan bevestigen om het allemaal nog spannender te maken. Een ding is zeker: of je nu ervaren bent of er net mee experimenteert, de ball splitter is zeker een meerwaarde in je bondagespel. Zorg er wel voor dat je het niet te lang gebruikt (max 20 min) en dat je op voorhand goede afspraken maakt!