Electro Sex

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is Electro Sex?

Electro Sex is een spannende en bijzondere categorie binnen BDSM. Wij kunnen Electro Sex lastig indelen binnen een van de subcategorieen binnen BDSM en kiezen daarom voor de subcategorie specials. Electro Sex is ook wel een beetje speciaal, of bijzonder. Middels Electro Sex stimuleer je de intieme zones door middel van stroomprikkels.

Wij adviseren Electro Sex voor de meer gevorderde BDSM'er. Je moet goed bekend zijn met je eigen lichaam en weten waar je naar op zoek bent en hoe ver je kunt gaan. De stimulaties middels elektrodes kunnen als pijnlijk ervaren worden en adviseren wij dus alleen voor partners die elkaar door en door kennen. Electro Sex zien wij echt als typisch BDSM, de meester of meesteres heeft de touwtjes echt in handen. 

Hoe voelt Electro Sex aan?

Electro Sex is voelbaar door je hele lichaam. Door de elektrische schokken worden bepaalde spieren aangespannen wat voor extra opwinding kan zorgen. Daarnaast ervaren BDSM'ers de pijn van de schok als spannend en opwindend. Daarnaast zorgt de aanspanning van bepaalde spieren voor intensere orgasmes en strakkere spieren binnen de intieme zones zoals de vagina en penis. 

Er zijn veel verschillende producten beschikbaar binnen de categorie Electro Sex. Zo kun je denken aan kuisheidskooien, ballstretchers, buttplugs, pinwheels, maar ook wat minder extreme producten zoals handschoenen of zelfklevende pads. Wij adviseren je om goed rond te kijken op onze website en te overleggen met je partner waar jullie op zoek naar zijn. Electro Sex valt namelijk onder de meest extreme categorieën binnen BDSM en daarom adviseren wij het niet voor de beginner. Voor de beginnende BDSM'er adviseren wij eerder een van de overige producten uit ons BDSM assortiment voor te beginnen met Electro Sex.

Jouw Electro Sex artikelen gevonden? Voor ieder product op Pleasure Toyz geldt: bestellen is eenvoudig en verzenden gebeurt met zorgvuldige discretie.