XXL Vibrators

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

XXL vibrators

Als je gewoon bent om regelmatig van een vibrator te genieten ben jij je oude model waarschijnlijk meer dan beu. Gelukkig zijn er steeds nieuwe modellen waardoor het gebruik van een vibrator spannend blijft. Ook grote modellen zijn uitdagend, een echte XXL vibrator kan zelfs fervente gebruikers bekoren!

Als het wat meer mag zijn

Sommigen vinden het niet prettig om seks te hebben met iemand die groot geschapen is, anderen vinden dit net heel opwindend. Als ook jij hier van houdt en het voor jou gerust wat meer mag zijn is een XXL vibrator de beste keuze. Het verschil met een klassieke vibrator is dat deze breder en langer zijn. Een XXL vibrator begint meestal bij een lengte van 20 centimeter, maar dit kan oplopen tot 35 centimeter. Er zijn zelfs modellen met een diameter van maar liefst 7 centimeter.

Je kan de XXL vibrators ook gebruiken als je anaal wat meer wilt voelen. Vind je fistfucking fijn? Dan zijn er extra grote vibrators die hier geschikt voor zijn. Als je grote vibrators niet gewend bent maar toch wilt proberen is het belangrijk dat je je zoveel mogelijk probeert te ontspannen en zorgt voor glijmiddel zodat het inbrengen soepel verloopt.

XXL genieten met je partner

XXL vibrators zijn ideaal om extra te genieten met je partner. Penetreer je partner anaal of vaginaal en geniet zelf van het opwindend gebeuren. Saai zal het nooit zijn, want er zijn zoveel XXL vibrators om uit te kiezen dat je elke keer bijzonder maakt. Er zijn bijvoorbeeld realistische XXL vibrators, grote vibrators die extra krachtig zijn, XXL vibrators in de vorm van een hand, enzovoort. Dit geeft je de gelegenheid om veel intenser te genieten van je vrijpartij met je partner waardoor de passie in jullie relatie alleen maar zal vergroten!