Dilators

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. b92ef6ae4ab2640c7bc8a98036157025
  Normale prijs € 84,99 Aanbiedingsprijs € 58,95

  Trinity Vibes

  Penis Dilator Met Vibrerende Eikelstimulator
  • Dilator en eikelstimulatie in 1
  • Voor ervaren gebruikers
  • Uniek gevoel
  • Lichaamsveilig siliconen
  • 3 Vibratiesnelheden
  • 13 Vibratiepatronen
  • USB-oplaadbaar

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Dilator?

Een dilator is een langwerpig speeltje die het vaakst gebruikt wordt door mannen. Met de dilator kun je de plasbuis penetreren, wat vooral populair is in de SM-screne. Veel mannen ervaren het gevoel van een opgerekte plasbuis als prettig en worden opgewonden van een geprikkelde plasbuis. De dilator kun je gebruiken tijdens het mastruberen, maar ook tijdens een SM-sessie. De dilator kan zorgen voor pijnprikkels, maar zorgt ook voor meer controle over de erectie en de blaas.

Welke maten Dilators zijn er?

Dilators zijn in veel verschillende groottes en diameters verkrijgbaar. Dilators worden vaak verkocht in sets, waardoor je vaak een stapje verder kunt gaan als het gevoel niet meer optimaal is bij het gebruik van een dilator in een bepaalde afmeting. Dilators zijn vaak lang en smal en hebben een curve, waardoor ook de blaas gestimuleerd kan worden. Daarnaast zijn de dilators verkrijgbaar met verschillende structuren, zo kun je kiezen voor een rechte schat, maar zijn ook veel dilators verkrijgbaar met een geribbelde of golvende schacht.

Van welk materiaal is een Dilator gemaakt?

De dilators zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Doordat de meeste dilators van edelstaal of siliconen zijn gemaakt zijn deze makkelijk schoon te maken en vaak te gebruiken met elk glijmiddel. Edelstaal is een chirurgisch metaal, welke steriel is. De siliconen dilators zijn vaak het beste geschikt voor mannen die willen experimenteren met een dilator. De siliconen dilators zijn makkelijker in te brengen en voelen minder stram aan in de plasbuis.

Waarmee kun je Dilators combineren?

De dilator wordt ook vaak gecombineerd met een kuisheidskooi. Dit adviseren wij voor de meer ervaren BDSM'er en niet voor de startende BDSM'er. Wil je starten met een dilator? Wees dan voorzichtig en kies een siliconen dilator met de juiste pasvorm. Ons advies is om klein te starten en glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van de dilator. Naarmate jouw ervaring met de pasvorm van de dilator minder aan het worden is, kun je kiezen voor een andere afmeting van de dilator of een andere structuur. Ontdek ons assortiment dilators op de website. Vragen over het gebruik van dilators of weet je niet welke dilator je moeten kiezen? Vraag het ons via de chat of per e-mail!