Condooms op Maat

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kiezen van de juiste maat condooms kan een uitdagende klus zijn. De standaard one-fits-all condooms zijn niet voor iedere man geschikt. Ken jij dit probleem? Geen probleem! Er zijn condooms in de meest uiteenlopende maten voor je. De MY.SIZE condooms zijn beschikbaar in de maten van 47 mm tot 69 mm breedte en variaties die daar tussen zitten. Ga op zoek naar jouw perfecte maat en geniet van veilige en comfortabele seks met condoom.

Kleine condooms

Als een standaard condoom niet goed past kan dit voor onveilige situaties zorgen. Een te groot condoom kan snel scheuren of nog erger afglijden tijdens de daad. Naast vervelende SOA’s en ongewenste zwangerschap kan het condoom kwijt raken in het lichaam van je partner. Dat is niet wat je wilt! Een condoom die perfect past lost dit probleem op. Ben je gezegend met bescheiden formaat gereedschap? 47 tot 53 mm condooms zijn jouw beste keuze!

Middelgrote condooms

Heeft de standaard maat condoom net niet helemaal de juiste pasvorm? Probeer eens een andere diameter uit! Voor de gemiddelde penismaat is er genoeg te variëren om dé optimale maat te vinden. Middelgrote condooms zijn er in de maat 53 tot 60 mm.

Grote maten condooms

Gezegend zijn met groot gereedschap is niet altíjd een pretje. Het uitkiezen van het perfecte condoom kan een uitdaging zijn. Niet met de condooms op maat. Probeer de verschillende maten uit en vind de maat die bij jouw past. Grote maten condooms zijn er in de diameters 60 tot 69 mm. Is 69 mm niet breed genoeg? Check dan onze XL condooms!