Dubbele Dildo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dubbele dildo's

Dubbele dildo's zijn het ideaal seksspeeltje om met je partner te delen of om er gewoon zelf dubbel van te genieten. Als je een liefhebber van de dildo bent en je dit model nog nooit eerder geprobeerd hebt is het zeker het ontdekken waard!

Dubbel genieten

Als je vooral op zoek bent naar een seksspeeltje waar je intens van kan genieten op je eentje is een dubbele dildo perfect, vooral als je ook van anale penetratie houdt. Deze dildo bestaat uit twee delen: een gedeelte voor anale bevrediging en een deel voor vaginale bevrediging. Je kan ze samen of apart gebruiken zoals je zelf verkiest. De dubbele dildo is een intensere versie van de klassieke dildo en ideaal voor vrouwen die een stapje verder willen gaan.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dubbele dildo's niet door mannen gebruikt kunnen worden. Mannen kunnen ze gebruiken voor anale bevrediging en het dunnere gedeelte later afwisselen met het dikkere gedeelte wanneer ze het meer gewend zijn.

Samen genieten van een onschuldig trio

Een trio is een fantasie van menig mannen en vrouwen, maar vaak blijft het bij een fantasie. Om een trio te beleven moet je je grenzen verleggen en niet iedereen voelt zich hier even prettig bij. De dubbele dildo geeft je nu de mogelijkheid om het gevoel van een trio te ervaren zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

Beide partners kunnen tegelijkertijd genieten van vaginale en/of anale penetratie. Het gebruik van dit seksspeeltje is voor beiden erg opwindend en brengt veel visuele prikkels met zich mee. Je partner samen met jou van een speeltje zien genieten heeft iets extreem opwindends. Als je dus wat passie en vuur mist in de slaapkamer is een dubbele dildo zeker aangeraden!