Clitoris Stimulators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een clitoris stimulator?

Clitoris stimulators zijn seksspeeltjes die de clitoris stimuleren. In de clitoris zitten ongeveer 8.000 zenuwen. Dat is ruim het dubbele van wat je in de eikel van de penis vindt. Je kunt de clitoris ook goed vergelijken met de eikel van de penis. De clitor heeft een voorhuid die de clitoris beschermd, en de clitoris kan hard worden als je opgewonden raakt. De clitoris is dus heel gevoelig en door juiste stimulatie kan je tot een spetterend hoogtepunt komen. Stimlatie gaat vaak via trillingen, luchtdruk of zuigkracht. Clitoris stimulators zijn er dus op gericht de clitoris zo te stimuleren dat je klaarkomt zoals je dat nog nooit gedaan hebt.

Welke clitoris stimulators zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende clitoris stimulators beschikbaar, afgestemd op elke voorkeur. Hou je er van om jezelf alleen te verwennen? Kies dan één van de solo clitoris stimulators. De focus ligt op het bereiken van jouw hoogtepunt zonder tussenkomst van een partner. Wil je graag samen op ontdekkingstocht? Kies dan één van de clitoris stimulators voor koppels. Deze zijn multifunctioneel en stimuleren naast de clitoris de volledige vulva én kan zelfs dienen als een cockring voor stimulatie van de penis mocht er een man in het spel voorkomen. Houd je er van om in het openbaar met jezelf of je partner te spelen zonder dat omstanders dit doorhebben? Ook dan is er de perfecte clitoris stimulator! Pleasure Toyz biedt verschillende clitoris stimulators aan die je onder je kleding en zelfs onder je slipje kunt dragen. De buitenwereld zal niet doorhebben wat voor geheim jij in je broekje bewaard. Kortom: voor elk soort clitoris en elke seksuele voorkeur heeft Pleasure Toyz het juiste clitors seksspeeltje in het assortiment.

Hoe gebruik je een clitoris stimulator?

Het gebruik van een clitoris stimulator verschilt natuurlijk per type seksspeeltje. De meeste stimulators plaats je op je clitoris en laat je trillen. Is dit te heftig? Plaats je nieuwe seksspeeltje dan eerst op je dijbeen of schaamlippen om aan de trilling te wennen. Wanneer dit goed voelt kun je meer richting je clitoris gaan. Kijk bij de productomschrijving van jouw favoriete stimulator voor de uitgebreide omschrijving hoe je dit seksspeeltje moet gebruiken.

Voor wie is een clitoris stimulator geschikt?

Je raadt het al: de clitoris stimulator is vooral geschikt voor vrouwen. Dat betekend niet dat clitoris stimulators niet voor mannen zijn, absoluut niet. Als man-vrouw koppel kun je enorm veel plezier beleven met de clitoris stimulators van Pleasure Toyz. Maar ook vrouw-vrouw koppels boosten hun seksleven met een seksspeeltje speciaal gericht voor het meest gevoelige plekje van de vrouw.

Wil je direct een Clitoris Stimulator bestellen? Koop nu eenvoudig, discreet en snel jouw Clitoris Stimulator bij Pleasure-toyz.nl