Kegel Balls

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn Kegel Balls?

Een Kegel Ball is een vaginaal balletje die ontworpen is om de bekkenbodemspieren mee te trainen. Deze oefeningen worden ook wel kegeloefeningen genoemd. De Kegel Balls beschikken over een koord, zijn vaak gecoat en vrij stijf. Je kunt vaak kiezen uit Kegel Ball modellen die bestaan uit twee of drie balletjes. Uiteraard in verschillende vormen, kleuren en matrialen.

Bij het aanschaffen van Kegel Balls moet je goed opletten op de doorsnede van de balletjes. De Kegel Balls zijn meestal iets groter (vanaf 4 centimeter) en vallen minder makkelijk uit je vagina. Zodra je iets meer getraind bent of juist je spieren wilt trainen kun je beter voor de kleinere vagina balletjes kiezen.

Welke materialen Kegels Balls zijn er?

Qua materiaal kun je een keuze maken tussen glas, welke vaak vergelijkbaar zijn met metalen Kegel Balls, maar vaak iets groter zijn, omdat het lichter van gewicht is. Deze glazen Kegel Balls zijn erg gemakkelijk schoon te maken. De siliconen balletjes zijn vaak de standaard balletjes die een siliconen koortje hebben en zijn vaak erg zacht. Let wel goed op met siliconen Kegel Balls, want deze zijn vaak lastig te reinigen, dit gaat namelijk niet samen met siliconen glijmiddel. De metalen balletjes hebben een zwaarder gewicht, waardoor ze erg geschikt zijn voor het trainen van de spieren. Daarnaast zijn ze vaak zacht, makkelijk te reinigen met warm water en zeep en kun je ze zelfs opwarmen voor het inbrengen.

Hoe gebruik je Kegel Balls?

Het is afhankelijk van het soort Kegel Ball hoe je hem gebruikt. De meeste vrouwen gebruiken glijmiddel op de balletjes om ze makkelijker naar binnen te laten glijden. Breng de balletjes vervolgens in een liggende houding zachtjes naar binnen, vervolgens houd je de Kegel Balls in je vagina door je benen dicht te knijpen en verschillende oefeningen te doen. De kegeloefeningen kun je gemakkelijk op het internet vinden. Als de Kegel Balls eenmaal goed zitten kun je door je woning lopen om wat meer gevoel te krijgen van de balletjes. Aan de meeste Kegel Balls zit een koordje, zodat je deze ook makkelijk kunt verwijderen.

Wil je Kegel Balls bestellen? Bestel deze dan nu veilig, discreet en snel bij pleasure-toyz.nl