Prostaat Stimulators

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. b48e8025a4e15e77e53e4dc4da2de39b
  Normale prijs € 67,99 Aanbiedingsprijs € 58,95

  Mystim

  Mystim Twisting Tom
  • Prostaatstimulatie
  • Perineumstimulatie
  • Makkelijk te buigen
  • Gemaakt van 100% medische kwaliteit
  • Makkelijk schoon te maken

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prostaat Stimulators

Als je hem graag een pleziertje wilt doen is er geen betere manier dan door een prostaat stimulator te kopen. Met dit seksspeeltje gun je je partner of jezelf op een unieke manier het ultieme plezier!

Het ongekend genot van een prostaat massager

Een prostaat massager is een anaal seksspeeltje voor mannen dat steeds populairder wordt. Dat is niet moeilijk om te geloven aangezien het de man intens laat genieten. Het stimuleert de prostaat en vaak ook de anus en is voor vele mannen nog steeds een mysterie. Toch is deze ongekende bron van plezier zeker de moeite waard om uit te proberen. De prostaat wordt namelijk niet voor niets de G-spot van de man genoemd. Stimuleer dit plekje en ontdek de meest intense orgasmes!

Samen of alleen genieten van onze prostaat stimulators

Je kan een prostaat dildo kopen om je partner plezier mee te doen, maar ook om jezelf eens goed mee te verwennen. Door dit seksspeeltje te gebruiken bij het vrijen zal je je partner op een unieke manier verwennen, waardoor het ook voor jou allemaal spannender wordt. Eén ding is zeker: eens je dit seksspeeltje gebruikt hebt, zal je niet meer zonder kunnen!

Prostaat vibrators voor beginners en experts

Er zijn verschillende modellen prostaat stimulators waardoor je altijd op een nieuwe manier plezier ontdekt, hoe ervaren je ook bent. De prostaat dildo's zijn meer gefocust op het stimuleren van je prostaat, terwijl de vibrators ook anaal zullen stimuleren en dus voor extra genot zorgen. De beste keuze voor jou is afhankelijk van hoe gevorderd je bent. In het begin kies je het best voor een simpel en kleiner model en gaandeweg kan je het spannender maken.

Een prostaatdildo voor optimale gezondheid

Een prostaat stimulator is zoveel meer dan enkel plezier. Door je prostaat of die van je partner te masseren kunnen prostaatklachten voorkomen worden, want het helpt de prostaat schoon te spoelen en hem in topconditie te houden. Een groot bijkomend voordeel!