Bondage Halsbanden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM halsbanden

Bondage halsbanden zijn een must-have voor BDSM-liefhebbers omdat ze het bondagespel nog uitdagender maken. Je kan ze gebruiken om het onderdanigheidsgevoel bij de sub te vergroten of als symbool van verbinding tussen jullie beiden. Maar ook als je je liever aan een rollenspel waagt komen BDSM halsbanden handig van pas. Dit veelzijdig en pittig seksspeeltje is dus absoluut de moeite waard om te ontdekken!

Beleef een kinky bondagessesie met een BDSM halsband

Een BDSM collar is de juiste keuze als je je bondagespel spannender wilt maken. Doordat er aan de meeste BDSM collars D-ringen bevestigd zijn kan je er makkelijk touwen aan vastmaken om je partner mee vast te binden. De bondage halsband ziet er daarnaast erg sexy uit en geeft de Dom nog meer machtsgevoel.

Ook als je puppy play opwindend vindt zijn BDSM collars een must-have. Je kan je hiermee nog beter inleven in de rol van puppy en de Dom kan zo zijn machtspositie beter uitvoeren. Wil je het combineren met pijnigen? Dan kan je kiezen voor een speciaal model met pinnen die de sub prikken in de hals of voor een BDSM halsband met tepelklemmen of neushaken. De ideale keuze voor gevorderden!

Versterk jullie band met collaring

Een BDSM halsband heeft ook een ander doel: de relatie tussen Dom en Sub versterken. In de BDSM-wereld is dit een populair gegeven. Er hoort zelfs een spannende ceremonie bij. Een bondage halsband mogen dragen is voor de slaaf een hele eer en zorgt voor een bijzondere connectie tussen Dom en Sub.

Voor elke spannende gelegenheid een BDSM-halsband

BDSM halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Als je er eentje wilt gebruiken tijdens een bondagespel moet je er op letten dat je kiest voor een bondage collar die voorzien is van verschillende D-ringen. Dat maakt het makkelijker om de sub vast te binden. Een BDSM halsband waar ook boeien aan vastzitten maakt het allemaal nog spannender!

Voor animal play is het dan weer belangrijk dat je kiest voor een model dat voorzien is van een riem zodat je je sub kan begeleiden. De symbolische bondage collar is een sierhalsband zonder veel extra's en een SM collar is een halsband die je sub niet alleen in vrijheid beperkt maar eveneens pijnprikkels toebrengt.