Extra Sterke Condooms

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben je fan van anaal of ben je gek op het ruigere werk? Een standaard condoom kan dan gaan scheuren en is dan niet de veiligste optie. Voor jou zijn de extra sterke condooms aan te raden. Hiermee kan je onbezorgd en veilig te keer gaan zonder angst dat je condoom scheurt.

Wat zijn extra sterke condooms?

Extra sterke condooms zijn condooms die tegen een stootje kunnen en klaar zijn voor het ruige werk. De extra sterke condooms zijn vaak extra dik.

Voor wie zijn extra sterke condooms geschikt?

De extra sterke condooms zijn het meest geschikt voor liefhebbers van anale seks. Een normaal condoom scheurt sneller als deze wordt gebruikt voor anale seks. Ben je fan van anaal? Bestel dan een extra sterk condoom. Ook als je een voorkeur hebt voor ruige seks of lang door wilt gaan biedt een extra sterk condoom uitkomst.

Hoe moet je een extra sterke condoom gebruiken?

Extra sterke condooms gebruik je vrijwel op dezelfde manier als standaard condooms. Zorg ervoor dat de penis goed hard is. Haal het extra sterke condoom voorzichtig uit de verpakking en gebruik hierbij geen scherpe nagels of tanden bij het open maken van de verpakking. Ondanks dat het condoom extra sterk is, blijft dit enorm belangrijk om te voorkomen dat het condoom scheurt. Knijp met duim en wijsvinger het topje van de opgerolde condoom in. Plaats het opgerolde condoom met smaak op de penis in erectie en rol de luchtdicht af. Rol het extra sterke condoom volledig af tot aan het begin van de schacht. Omdat je het extra sterke condooms waarschijnlijk voor anale seks gebruikt, is (veel) extra glijmiddel geen overbodige luxe. Zo verloopt de penetratie soepel en is de seks extra lekker.

Zijn jullie klaar? Nu is het belangrijk om bij het terugtrekken het extra sterke condoom goed vast te houden. Zo wordt het condoom veilig teruggetrokken zonder dat het in je partner achter blijft. Rol het sterke condoom vervolgens af en leg er een knoop in zodat het sperma geen kant op kan. Gooi het gebruikte condoom in de prullenbak en niet door het toilet! Was je handen goed met water en zeep en maak ook de penis goed schoon.