Anaal Beads

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anaal beads

Wil je je seksleven naar een hoger niveau tillen? Dan zijn anaal beads een goede keuze. Met dit anaal seksspeeltje beleven zowel jij als je partner eindeloos plezier. Het opent een nieuwe wereld vol genot!

Anaal beads geven je seksleven extra dimensie

Een stevige vrijpartij daar geniet je intens van, maar zelfs tijdens de meest zalige sekssessie kan het nog intenser. Met anaal seksspeeltjes zorg je er namelijk voor dat jij en je partner dubbel genieten, waardoor het allemaal nog een beetje spannender wordt. Elk anaal speeltje is opnieuw een belevenis, maar als je niet goed weet wat te kiezen, zijn beads een goede optie. Dit zijn kralen die met een ketting aan elkaar hangen en je anaal kan bevestigen. De anaal kralen zijn een goede keuze als je een dildo iets te heftig vindt en je net wilt beginnen met het gebruik van anale stimulatie speeltjes.

Genot voor iedereen met anaal beads

Het fijne aan anaal kralen is dat ze door iedereen kunnen gebruikt worden. Ze kunnen ingebracht worden bij de man en vrouw en er zijn zodanig veel verschillende modellen dat ze niet alleen ideaal zijn voor beginners, maar ook voor gevorderden. Als beginner kies je het best voor kleinere kralen en naarmate je het gewoon wordt kan je ze steeds dikker nemen.

Niet alleen het formaat is verschillend, er zijn ook diverse soorten materialen en structuren. In het begin kies je de balletjes het best zo glad en zacht mogelijk, zodat je ze makkelijk inbrengt. Anaal kralen voor gevorderden zullen eerder geribbeld of geknoopt zijn. Hardere kralen uit glas zijn een betere keuze voor échte experts. Wil je het als expert nog uitdagender maken? Gebruik het ringetje aan de ketting dan voor het plaatsen van een vibrator. Hierdoor zullen de beads vibreren en wordt alles nog intenser beleefd!

Het eerste gebruik van anaal beads

Als je de beads nog nooit eerder gebruikt hebt, zal je waarschijnlijk met erg veel vragen zitten. Gelukkig is het gebruik van deze sextoy niet zo moeilijk. Het is vooral belangrijk dat je het speeltje in het begin erg rustig bevestigt en dat je niet te groot begint. Accepteer je eigen grenzen en die van je partner. Gebruik ook het liefst glijmiddel om alles soepeler te laten verlopen. Je gebruikt het best een glijmiddel dat speciaal ontworpen is voor anaal sextoys!