Voorbinddildo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een Voorbinddildo?

Een dildo is een kunstpenis, vaak gemaakt van rubber of siliconen. Een Voorbinddildo, ook wel bekend als strap-on dildo is een kunstpenis die er vaak uitziet als een echte penis. De Voorbinddildo is in de meeste gevallen een combinatie van een harnas en een voorbinddildo. Je draagt de Voorbinddildo voor het lichaam en kan gebruikt worden om vaginaal, anaal of oraal te penetreren. Hetero, gay- lesbisch of biseksueel? Iedereen kan een Voorbinddildo gebruiken.

Wat voor Voorbinddildo's zijn er allemaal beschikbaar?

Voorbinddildo's kun je bestellen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Zo zijn er kromme en rechte Voorbinddildo's, (extreem) grote Voorbinddildo's, kleine Voorbinddildo's, zwarte Voorbinddildo's en harde of juist slappe Voorbinddildo's. Jazeker, ook dildo's in de vorm van een slappe penis (ook wel packer penis genoemd) zijn vooral bij vrouwen erg in trek.

Voor wie is een Voorbinddildo geschikt?

Een Voorbinddildo is eigenlijk voor iedereen geschikt. Of je nu man of vrouw bent, hetero of op hetzelfde geslacht valt. Doordat de Voorbinddildo vaak op een echte penis lijkt, is dit seksspeeltje geschikt voor beginners die hun eerste seksspeeltje bestellen. Toegegeven, sommige Voorbinddildo's zijn enorm groot waardoor het wat minder realistisch overkomt, maar er zijn genoeg Voorbinddildo's in een klein tot gemiddeld formaat om mee te starten.

Een Voorbinddildo is geschikt voor anale, vaginale en orale penetratie. De meeste Voorbinddildo’s van Pleasure-Toyz hebben een bijhorend harnas, waardoor deze makkelijk te gebruiken is. Door het harnas strak aan te trekken kan je echte penetratie op de beste manier nabootsen. De meeste Voorbinddildo's zijn ook waterproof dus gebruik je nieuwe dildo eens in de douche.

Wil je een Voorbinddildo bestellen? Bestel nu een Voorbinddildo veilig, discreet en snel bij pleasure-toyz.nl