Geisha Balls

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn Geisha Balls?

Geisha Balls, in het Nederlands ook wel bekend als vagina balletjes. Deze Geisha Balls komen oorspronkelijk uit Japan en zijn via verschillende Aziatische landen in Europa terecht gekomen. De Geisha Balls zijn bedoeld voor de vrouw en zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Met verschillende varianten Geisha Balls moet je denken aan verschillende afmetingen, zowel in doorsnede als in aantal ballen. Maar ook aan verschillende materialen voor de Geisha Balls en uiteraard verschillende kleuren. De Geisha Balls zijn ook bekend onder andere namen, namelijk: Vagina Balletjes, Love Balls en Ben Wa ballen.

Waar zijn Geisha Balls voor geschikt?

De meeste Geisha Balls zijn gemaakt van metaal en worden vaak gebruikt tijdens het voorspel. Maar dit is niet het oorspronkelijke idee achter de Geisha Balls, dat is namelijk het trainen van de bekkenbodemspieren. Dit kan erg nuttig zijn na een bevalling of als je problemen hebt met je blaas.

Als er producten op de website staan van Pleasure-Toyz, zijn deze natuurlijk niet alleen voor het trainen van spieren en gewrichten. De Geisha Balls zijn ook heel geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel. Er zijn zoals eerder gezegd, veel verschillende soorten Geisha Balls verkrijgbaar. De vibrerende modellen zorgen voor een intense stimulatie van binnenuit, maar je kunt ook de statische Geisha Balls gebruiken. Deze kun je tijdens de seks bijvoorbeeld blijven dragen als je dit fijn vindt. Als je Geisha Balls gebruikt tijdens de seks, raden wij een enkele bal aan in plaats van twee kleinere ballen.

Bij het kopen van Geisha Balls moet je goed opletten op de doorsnede van de ballen. Als je voor het eerst een balletje gaat proberen, kun je dan wellicht het beste kiezen voor kegel balls. Deze zijn namelijk iets groter (vanaf 4 centimeter) en vallen minder makkelijk uit je vagina. Zodra je iets meer getraind bent of juist je spieren wilt trainen kun je beter voor de kleinere Geisha Balls kiezen.

Van welk materiaal zijn Geisha Balls gemaakt?

Qua materiaal kun je een keuze maken tussen glas, welke vaak vergelijkbaar zijn met metalen Geisha Balls, maar vaak iets groter zijn, omdat het gewicht minder is. Deze glazen Geisha Balls zijn erg gemakkelijk schoon te maken. De siliconen balletjes zijn vaak de standaard balletjes die een siliconen koortje hebben en zijn vaak erg zacht. Let wel goed op met siliconen Geisha Balls, want deze zijn vaak lastig te reinigen, dit gaat namelijk niet samen met siliconen glijmiddel. De metalen balletjes hebben het grootste gewicht, waardoor ze erg geschikt zijn voor het trainen van de spieren. Daarnaast zijn ze vaak zacht, makkelijk te reinigen met warm water en zeep en kun je ze zelfs opwarmen voor het inbrengen.

Wil je Geisha Balls bestellen? Bestel deze dan nu veilig, discreet en snel bij pleasure-toyz.nl