Realistische Dildo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een Realistische Dildo?

Een dildo is een kunstpenis, vaak gemaakt van rubber of siliconen. Een realistische dildo is een kunstpenis die er utiziet als een echte penis. De realistische dildo is van licht of donker huidskleur, heeft een geaderde schacht, een niet van echt te onderscheiden eikel en de huid voelt als echt aan. Sommige realistische dildo's hebben ballen aan de onderkant van de schacht.

Wat voor Realistische Dildo's zijn er allemaal beschikbaar?

Realistische Dildo's kun je bestellen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Zo zijn er kromme en rechte Realistische Dildo's, (extreem) grote Realistische Dildo's, kleine Realistische Dildo's, zwarte Realistische Dildo's en harde of juist slappe Realistische Dildo's. Jazeker, ook dildo's in de vorm van een slappe penis (ook wel packer penis genoemd) zijn vooral bij vrouwen erg in trek.

Voor wie is een Realistische Dildo geschikt?

Een Realistische Dildo is eigenlijk voor iedereen geschikt. Of je nu man of vrouw bent, hetero of op hetzelfde geslacht valt. Doordat de Realistische Dildo op een echte penis lijkt, is dit seksspeeltje geschikt voor beginners die hun eerste seksspeeltje bestellen. Toegegeven, sommige Realistische Dildo's zijn enorm groot waardoor het wat minder realistisch overkomt, maar er zijn genoeg Realistische Dildo's in een klein tot gemiddeld formaat om mee te starten.

Een Realistische Dildo is geschikt voor anale, vaginale en orale penetratie. De meeste Realistische Dildo's hebben een zuignap aan de onderkant. Door deze zuignap te bevestigingen op de grond of muur kun je het seksspeeltje handsfree gebruiken zodat je je handen vrij hebt voor andere lekkere dingen. De meeste Realistische Dildo's zijn ook waterproof dus gebruik je nieuwe dildo eens in de douche. TIP: Heb je een glazen douchwand? Zet de zuignap op de douchewand, laat je van achter neuken door de Realistische Dildo en laat je partner meegenieten van buiten de douche.

Wil je een Realistische Dildo bestellen? Bestel nu een Realistische Dildo veilig, discreet en snel bij pleasure-toyz.nl