Penispompen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Penispompen

Wil je jezelf en/of je partner een pleziertje doen? Dan is een penispomp kopen een goed idee! Een penispomp maakt het geslachtsdeel groter en zorgt voor een extra harde erectie. We moeten je niet vertellen welke voordelen dit allemaal oplevert. De penispomp zorgt gegarandeerd voor veel genot en is dus een seksspeeltje dat écht de moeite waard is om te ontdekken!

Goede hulp bij erectieproblemen

Een penispomp heeft een prettige werking en wordt daarom door vele mannen gebruikt als genotsmiddel. De zuigende werking van het speeltje kan je vergelijken met het gevoel dat een blowjob je geeft. Dit is dus een seksspeeltje waar echt elke man van kan genieten. Maar de pomp heeft ook een ander groot voordeel: je kan het gebruiken als hulpmiddel voor erectiestoornissen.

Een penis pomp heeft slechts een tijdelijke werking, maar met behulp van een cockring kan je de erectie langer behouden waardoor je nog langer kan genieten. Als je dit wilt bereiken kies je het best voor een penispomp waarbij er al een cockring zit. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om dit apart te kopen. Je vindt het terug in ons assortiment!

De juiste penispomp kopen

Wil je graag een penis pomp kopen? Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar het formaat van de pomp. Penispompen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten en als je kiest voor een te kleine of grote pomp werkt het niet voldoende of kan het zelfs pijn doen. Meet op voorhand je geslachtsdeel zodat je een miskoop vermijdt!

Er zijn ook verschillen in de manier waarop je de vacuümpomp kan bedienen. Zo zijn er penispompen die werken aan de hand van een knijpballetje en modellen met handgreep die sneller vacuüm trekken. Elk model heeft zijn eigen voor- en nadelen en de juiste keuze hangt af van je prioriteiten. Als je de goedkoopste penispomp wilt kies je het best voor een handmatige penispomp met knijpballetje, maar een elektrische penis pomp is makkelijker in gebruik en daarom vaak favoriet.