Ruilen en retourneren

Je hebt bij Pleasure-Toyz het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier. Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het modelformulier herroeping. Je hebt het recht om binnen 14 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder en let er bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.
  • Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.
  • Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Het product is compleet.

Bij elke levering ontvang je een pakbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van het herroepingsformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Door het herroepingsformulier te gebruiken kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.


Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan, dan storten wij dit tegoed terug. Verzendkosten worden bij retourzendingen niet vergoed. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terugbetalen. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! Artikelen uit onderstaande categorieën kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden indien de verpakking niet meer gesealed is (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Pleasure-Toyz te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier / herroepingsformulier of middels het contactformulier.


Retourneren
Als je één of meerdere artikelen wilt retourneren kan dat naar onderstaand adres. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: € 6,95 via PostNL). Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons retourformulier / herroepingsformulier zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden mits de bestelling nog niet is verzonden. Meld het annuleerverzoek zo spoedig mogelijk. Een annulering is pas volledig wanneer deze door Pleasure Toyz via e-mail is bevestigd. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Pleasure-Toyz een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging via mail of vul het retourformulier / herroepingsformulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, zal Pleasure-Toyz het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping) terugbetalen. Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het modelformulier herroeping. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd.