Anaal Douches

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anaal douche

Tijdens een goede vrijpartij mag hygiëne niet uit het oog verloren worden. Dat maakt alles zoveel aangenamer. De beste manier om je intieme delen optimaal te verzorgen is met een intieme douche!

Hygiënisch genieten

Een goede hygiëne van de intieme delen is niet alleen belangrijk om infecties te vermijden, maar helpt ook bij een aangenamere seksuele belevenis. Wanneer je een douche neemt worden je intieme delen slechts oppervlakkig gereinigd. Dit kan nare gevolgen hebben. Als je écht zeker wilt zijn van hygiënisch vrijen, is een intieme douche de beste keuze. Dit is een reservoir of waterslang met een smalle holle schacht. Deze moet je anaal of vaginaal inbrengen en op die manier wordt er water gespoten in de vagina of anus.

Een anaal douche is dé musthave voor liefhebbers van anale seks

Er zijn verschillende soorten intieme douches waaruit je kan kiezen. Er bestaan intieme douches voor haar die vooral bedoeld zijn voor vaginale inbreng en er zijn intieme douches voor beiden, die je anaal inbrengt. De anaal douche is ideaal om te gebruiken wanneer je van plan bent om je aan anale seks te wagen. Op die manier zorg je ervoor dat alles goed gereinigd wordt, waardoor je zonder zorgen kan genieten.

Anaal douches zijn goed voor je gezondheid

Een klysma of darmreiniger heeft als voordeel dat het niet alleen de intieme delen reinigt, maar ook zorgt voor een betere gezondheid. Door je darmen schoon te spoelen kan je problemen met de stoelgang en de spijsvertering oplossen, omdat je ervoor zorgt dat opgehoopte gifstoffen uit de darmwand worden verwijderd. Hierdoor voorkom je ook problemen met het hart, de lever en de nieren. Om die reden worden ze ook vaak enkel als medische toepassing gebruikt, maar doordat een klysma ook je seksuele belevenis zal verbeteren heb je twee vliegen in één klap!