Verzenden en discretie

*COVID-19 / Corona virus update: Pleasure Toyz levert nog steeds naar alle Nederlandse en Belgische adressen zoals je van ons gewend bent. Hygiëne is in deze situatie extra belangrijk, voor jouw gezondheid, die van onze collega’s en onze verzendpartner PostNL. Wij nemen tijdens onze werkzaamheden alle adviezen van het RIVM in acht.*

Pleasure Toyz verzendt jouw bestelling snel en discreet. Je bestelling wordt geleverd in een blanco doos en er is vanaf de buitenkant niet te zien dat het van Pleasure-Toyz komt. Je kunt dus met een gerust hart de stoutste producten bestellen zonder dat je postbezorger, partner, buren of huisgenoten weten waar je dit besteld hebt.

Als je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is je bestelling de volgende dag in huis*. Mocht je niet thuis zijn kan jouw pakket ook op een PostNL-afhaallocatie afgeleverd worden. Zo kun jij je pakket ophalen wanneer het jou uitkomt. Ook hier geldt: de medewerkers van het afhaalpunt weten door de discrete levering niet waar de bestelling vandaan komt.


Verzendkosten
Wij rekenen de volgende bezorgkosten op de bestellingen

  • Minder dan €50: €6,95
  • Vanaf €50: €2,95
Levertijd
De levertijd voor zendingen binnen Nederland is 1 werkdag na betaling. De levertijd naar België is 1 tot 3 werkdagen.
 
Zelf bezorgdatum kiezen
Het is bij ons ook mogelijk zelf de bezorgdatum te kiezen. Op verschillende dagen is het ook mogelijk je eigen aflevertijd te kiezen.
 
Discrete verzending
Discretie vinden wij enorm belangrijk. Vanaf de buitenkant is niet te zien waar het pakket vandaan komt. Van de binnenkant natuurlijk wel ;). Ook wordt een pakket nooit bij de buren afgeleverd.
PostNL-afhaalpunt
Je kunt het pakket ook zelf afhalen bij één van de 2.850 afhaalpunten van PostNL, zoals bijv. Jumbo of Albert Heijn. Selecteer hiervoor in de checkout het gewenste afhaalpunt bij jou in de buurt.
 
Let wel op dat je de bestelling tijdig afhaalt. Als jouw pakket niet binnen 14 dagen na levering wordt afgehaald wordt het aan ons retourgestuurd.  De eventuele extra verzendkosten om het pakket opnieuw te verzenden zijn voor de klant. Je wordt uiteraard via mail netjes op de hoogte gebracht met een Track & Trace code om je verzending te volgen.
 
Bezorgen in België
Wij bezorgen ook in België op elk huisadres.
 
Jouw pakket online tracken
We houden je graag op de hoogte. Zo kun jij jouw bestelling online tracken als het is verzonden. Je kunt jouw packet volgen met de Track & Trace code de volgende pagina: PostNL Track & Trace