Vibrator Sets

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vibrator sets

Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Dan heb je met één vibrator waarschijnlijk niet genoeg. In dat geval is het interessant om een vibrator set te kopen. Met zo'n setje zal je je op seksueel vlak nooit meer vervelen!

Een pittig cadeautje voor je partner

Een vibrator set is niet alleen perfect als je jezelf goed wilt verwennen, maar het is ook het ideale erotische cadeautje om aan je partner te geven. In plaats van voor de zoveelste keer een flesje parfum of een doosje pralines te geven kan je je geliefde een doosje vol seksueel plezier bezorgen. Op die manier kan je er als partner mee van genieten. Ideaal! Een vibrator doos is ook ideaal om aan vrienden te geven tijdens een vrijgezellenavond!

Vind de ideale vibrator set

Vibrator sets bestaan meestal uit vibrerende seksspeeltjes in verschillende formaten. Je zal er vaak de klassieke vibrator, een bullet vibrator en een mini vibrator in aantreffen, maar er zijn verschillende variaties. Naast verschillende formaten en modellen kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vibrator set waar er ook anaal toys, vaginaballetjes of andere seksspeeltjes in zitten. De juiste keuze voor jou is afhankelijk van wat je graag allemaal wilt uitproberen en hoe je het gaat gebruiken.

Als je de vibrator set graag met je partner wilt uitproberen is het wel zo fijn om voor een set te kiezen die ook hem/haar plezier bezorgt. Jouw partner heeft misschien liever anaal sextoys, terwijl jij de voorkeur hebt voor vibrerende speeltjes. Kijk dus op voorhand goed naar welke seksspeeltjes er in de set begrepen zijn en bespreek het met je partner.