Condooms met Smaak

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 2b01567f9eab49a2b5c5c82f6fcfc4bf
  € 2,99

  Pasante

  Pasante Taste Condooms - 12 Stuks
  • 4 verschillende smaken
  • Diverse kleuren
  • Voorzien van glijmiddel
  • Met reservoir
  • Eenvoudig om te doen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn condooms met smaak?

Dit zijn condooms die smaken naar fruit, snoep of chocolade. Smaakjes condooms zijn fantastisch als je van orale seks geven/nemen houdt en een voorkeur heb om alles super veilig te doen.

Welke smaakjes condooms zijn er allemaal?

Er zijn verschillende soorten smaakjes condoom beschikbaar. Van alle denkbare fruitsoorten zijn wel condooms te vinden. De meest verkochte smaakjes condooms zijn condooms met aardbeiensmaak. Maar ook de tropical smaken condooms doen het erg goed. Onze persoonlijke favoriet is de condoom met banaan smaak. Hou je niet zo van fruit? Er zijn natuurlijk ook condooms met chocoladesmaak.  

Waar zijn condooms met smaak voor geschikt?

Een smaakjes condoom is geschikt voor stellen die van een lekkere smaak en geur houden tijdens de (orale) seks. Smaakjes condooms zijn veilig en beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA’s.

Kan je zwanger worden van condooms met een smaakje?

Een smaakjescondoom is net zo veilig als een standaard condoom. Ook met gebruik van een condoom bestaat er een kleine kans om toch ongewenst zwanger te worden doordat het condoom niet goed wordt gebruikt of scheurt tijdens de seks. Volg de gebruiksaanwijzingen goed en de kans op zwangerschap bij het gebruik van condooms met smaakjes is nihil.

Hoe gebruik je een condoom met een smaakje?

Smaakjescondooms gebruik je op dezelfde manier als standaard condooms. Zorg ervoor dat de penis een goede erectie heeft. Haal het condoom met smaakje naar keuze voorzichtig uit de verpakking en gebruik hierbij geen scherpe nagels of tanden bij het openen van de verpakking. Zo voorkom je het condoom scheurt. Knijp met duim en wijsvinger het topje van de opgerolde smaakjescondoom in. Plaats het opgerolde condoom met smaak op de penis in erectie en rol de luchtdicht af. Rol het condoom volledig af tot aan het begin van de schacht. Het gebruik van extra glijmiddel wordt afgeraden zodat je van de smaak van het condooms zelf kunt genieten. Wil je toch extra glijmiddel gebruiken? Kies dan voor eetbaar glijmiddel om alsnog oraal te kunnen genieten van het condoom.

Zijn jullie klaar? Nu is het belangrijk om bij het terugtrekken het smaakjescondoom goed vast te houden. Zo wordt het condoom veilig teruggetrokken zonder dat het in je partner achter blijft. Rol het condoom vervolgens af en leg er een knoop in zodat het sperma geen kant op kan. Gooi het gebruikte condoom in de prullenbak en niet door het toilet! Was je handen goed met water en zeep en maak ook de penis goed schoon.