Pompen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM pompen

BDSM pompen zijn de ideale keuze als je je seksleven spannender wilt maken. Ze zorgen voor extra stimulatie en maken het geslachtsdeel groter. Als je graag BDSM pompen wilt kopen, heb je de keuze uit een groot aanbod. Er zijn pompen speciaal voor hem en haar en je kan ze gebruiken tijdens seks of bondage. Vooral tijdens een BDSCM sessie zijn ze erg populair. Als Meester(es) is het ontzettend opwindend om je sub met de pomp te domineren en door lang en hard te zuigen kan je het een tikkeltje stouter maken. Hoe je het ook gebruikt, je seksleven wordt gegarandeerd spannender!

Plezier voor hem: penispompen

Op zoek naar vacuümpompen om jezelf of je mannelijke partner mee te plezieren? Bekijk dan onze penispompen. Met een penispomp maak je de penis groter en harder waardoor het gevoeliger wordt en het genot groter is. Dit is niet enkel fijn voor de gebruiker , maar ook voor de partner. Een vrijpartij wordt hierdoor vele malen intenser. Dit komt jullie band alleen maar ten goede. Zorg er wel voor dat je de juiste grootte van pomp koopt om ongemakken te vermijden!

Plezier voor haar: vagina- en borstpompen

Als je haar of jezelf eens goed wilt verwennen is een vaginapomp een van de beste manieren om dit te doen. De pomp zal de vagina laten zwellen waardoor het gevoeliger en strakker wordt. Er zijn ook kleinere vaginapompen die erop gericht zijn de clitoris gevoeliger te maken. Een pussypomp kan ook voor de partner erg spannend zijn, vooral als deze een gezwollen vagina erg opwindend vindt. Wil je een vaginapomp kopen? Zorg er dan voor dat je de juiste maat kiest, want ook hierin zijn er verschillende maten. Meet jezelf en/of partner, zodat je zeker de juiste kiest! 


Om het BDSM-spel nog spannender te maken kan je de vaginapomp samen met een borstpomp gebruiken. De borsten worden hierdoor ook groter en gevoeliger. Een borstpomp is hét ideale speeltje om geleidelijk aan wat pijnprikkels in het BDSM-spel te brengen. Daarom kan je het perfect gebruiken als beginner. Vergeet zeker niet om op voorhand een stopwoord af te spreken, zodat het voor beiden prettig blijft. Ook in borstpompen zijn er verschillende maten. Meet op voorhand de borsten om de juiste uit te kunnen kiezen. Je kan kiezen voor een handsfree elektrische borstpomp of eentje die je met de hand kan oppompen. Het laatste model is meer geschikt voor beginners.

Samen genieten: tepelzuigers

Een derde mogelijkheid om wat extra sensatie in je seksleven te brengen is door tepelzuigers te kopen. Tepelzuigers zijn ideaal om de tepels van jou en/of je partner groter en extra gevoelig te maken. Hierdoor kunnen jullie beiden genieten van extra stimulatie en pijnsensatie. Als het een tikkeltje stouter mag kan je kiezen voor tepelzuigers met vibratie of modellen waar je gewichtjes aan kan hangen. Tepelzuigers zijn niet enkel bedoeld voor genot, want ook als je last hebt van ingetrokken tepels kunnen ze de perfecte oplossing bieden!