Over ons

Pleasure Toyz is een erotiekwebshop. Wij exploiteren wij webshops in verschillende branches en markten met elk een gezamenlijk doel: betrouwbare producten bieden voor een goede prijs zodat onze producten voor iedereen toegankelijk zijn. De voorbereiding voor Pleasure Toyz zijn gestart begin 2018 en na een jaar van hard werken zijn de virtuele deuren geopend voor publiek sinds januari 2019. Sindsdien hebben we al vele duizenden klanten blij gemaakt met onze producten en verwelkomen we verschillende terugkerende tevreden klanten.

Onze Missie

Met Pleasure Toyz willen wij een platform bieden waar iedereen voor een goede prijs, goede kwaliteitsproducten kan kopen voor allerlei seksuele voorkeuren en fantasieën. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze producten snel en vooral discreet in huis hebben of laten bezorgen bij één van de vele afhaallocaties van het Nederlandse PostNL of Belgische bPost. Elke bestelling die vóór 22:30 uur wordt geplaatst wordt de volgende dag nog geleverd*. Verder vinden wij discretie heel belangrijk. Aan de buitenkant van het pakket is niet te herleiden dat het pakket bij een erotiekwebshop vandaan komt.

Toekomst

De klant staat bij ons centraal en we hechten veel waarde aan de mening en ervaring van onze klant. Doorlopend verbeterende we onze website, uitgebreide klantenservice en productaanbod op basis van klantfeedback. Pleasure Toyz is daardoor altijd in beweging voor een nog betere klantbeleving. Door de successen op korte termijn in Nederland en België staat de expansie naar Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk op de planning voor 2020.

Wil jij meer weten over Pleasure Toyz? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.