Penis Toys

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn Penis Toys?

Penis Toys zijn seksspeeltjes ter stimulatie van de penis. Wie dacht dat seksspeeltjes vooral voor vrouwen en het vrouwelijk geslacht geschikt zijn heeft het mis. De taboe rondom seksspeeltjes verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en dat kunnen wij alleen maar toejuichen! De penis is een veelzijdig geslachtsdeel waar door de jaren heen zeer creatieve speeltjes voor zijn ontwikkeld.

Wat voor Penis Toys zijn er allemaal?

Door de veelzijdigheid van de penis zijn er enorm veel verschillende penis toys beschikbaar. De meest voor de handliggende speeltjes zijn gericht op penetratie. Denk hierbij aan realistische masturbators ter visualisatie van anale of vaginale seks, tenga's en pocket pussy's. Penetratie is absoluut niet het enige toepassing van de penis. Naast penetratie is het oprekken, afklemmen en vergoten van de penis zeer populair met penis toys. Met ballstretchers kun je eenvoudig je ballen oprekken. Een cockring klemt de schacht en eventueel ook de ballen af. Dit zorgt voor een hardere en langere erectie en stelt zelfs het klaarkomen uit zodat je lekker lang door kunt gaan. Wil je je penis vergoten? Dat kan met een penis pomp of penis extender.

Voor wie zijn Penis Toys geschikt?

Om Penis Toys te gebruiken is het handig als je een penis hebt. Penis Toys zijn dus vooral geschikt voor mannen, maar zijn ook erg fijn voor seks met meerdere mensen of een ander geslacht.

Zijn Penis Toys geschikt voor koppels?

Ja! Penis Toys zijn naast individueel gebruik ook bijzonder geschikt voor koppels, trio's en groepsseks. Penis Toys zijn makkelijk te combineren met andere seksspeeltjes en personen van welk geslacht en seksuele voorkeur dan ook.

Hoe gebruik je Penis Toys?

Het gebruik hangt af van het type seksspeeltje. Een cockring is eenvoudig in gebruik en klem je op de penis en eventueel balzak. Vervolgens kun je jezelf aftrekken, seks hebben of combineren met een masturbator en deze penetreren.