Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vibrators

Vibrators zijn samen met dildo's de meest gebruikte seksspeeltjes die er zijn. Aangezien ze ontzettend veel genot geven is dit ook niet moeilijk om te geloven. Heb jij zelf nog nooit eerder een vibrator gebruikt of wil je graag nieuwe modellen ontdekken? Dan vind je in ons assortiment vibrators genoeg die de moeite waard zijn om uit te proberen!

Het verschil tussen een vibrator en een dildo

Als je helemaal niet zo vertrouwd bent met seksspeeltjes is het handig om te weten wat precies het verschil is tussen een vibrator en een dildo. Beide speeltjes worden vaak door elkaar gehaald, maar hebben een ander doel. Hoewel je een vibrator, net zoals een dildo, kan gebruiken voor het bereiken van een vaginaal orgasme, zijn er veel modellen die gericht zijn op de stimulatie van de clitoris.

Dildo's vibreren daarnaast niet en hebben vaker het uiterlijk van een penis. Vibrators komen voor in meer variaties. Een vibrator is dus net iets veelzijdiger, maar beide seksspeeltjes zorgen op een andere manier voor het ultieme genot!

De opwindende wereld van vibrators

Eens je een vibrator gebruikt om jezelf of je partner te plezieren zal je zien dat er een nieuwe wereld voor je opengaat. Het fijne aan vibrators is dat er een ruim assortiment is, waardoor elke ervaring als nieuw aanvoelt. Er zijn verschillende modellen met elk hun eigen specialiteit. Zo zijn er bijvoorbeeld wand massagers waarmee je al de erogene zones makkelijk kan masseren. Dit soort vibrator is erg krachtig en voorzien van een ronde kop en flexibele nek.

Andere geliefde modellen zijn de tarzan en G-spot vibrator. Tarzan vibrators bestaan uit twee delen: een deel voor vaginaal genot en een deel dat de clitoris stimuleert. Zo kan je jezelf of je partner dubbel plezieren. De G-spot vibrator is daarentegen ideaal om de kans op een orgasme aanzienlijk te vergroten. Wat je voorkeur ook heeft: beiden zijn een verrijking voor je seksleven!

Naast de verschillende modellen kunnen vibrators ook van elkaar verschillen in formaat. Zo is er de klassieke, mini- en XXL vibrator. Mini vibrators zijn vooral handig om mee te nemen op reis en XXL vibrators zijn ideaal voor meer vulling én plezier. Vibrators komen dus in een ruime diversiteit waardoor er zeker keuze genoeg is voor iedereen!