Bondage Kettingen & Riemen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM kettingen en riemen

BDSM kettingen en riemen zijn bijna onmisbaar als je een spannend bondagesessie wilt beleven. Ze maken het mogelijk om je sub nog beter vast te binden en zijn ook ideaal om te gebruiken in combinatie met andere BDSM speeltjes. Een waar plezier dat de moeite waard is om te ontdekken!

Combineren voor de meest kinky momenten

Bondage kettingen en riemen zijn ideaal om te gebruiken tijdens een pittige bondagesessie. Je kan er makkelijk je sub mee vastbinden op verschillende manieren. Kettingen worden vooral met haakjes vastgemaakt aan boeien of een halsband en zorgen voor een nog onderdaniger gevoel van de sub en een groter machtsgevoel van de Dom.

Het is ook fijn om er enkele SM-speeltjes bij te bestellen om het allemaal nog spannender te maken. Afhankelijk van wat je zelf allemaal fijn vindt natuurlijk. Als je op zoek bent naar pittige SM-speeltjes loont het de moeite om een kijkje te nemen in de rest van ons assortiment!

Verschillende formaten en soorten

Kettingen en riemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Kies voor een korte bondage ketting als je de polsen of enkels strak tegen elkaar wilt krijgen. Een langere ketting is dan weer ideaal om de hals en de enkels met elkaar te verbinden. Er zijn ook bondage riemen die je rond de heupen kan bevestigen en andere die je als hulpmiddel kan gebruiken bij ruwe seks. Als je kettingen wilt die ook iets bijdragen bij het SM-gebeuren zijn kettingen met tepelklemmen een goede keuze!

Wil je liefst zoveel mogelijk kettingen met elkaar verbinden? Dan is een Shibari ring erg nuttig. Hiermee kan je al de lichaamsdelen met elkaar verbinden die je wilt en je partner een bijzonder kinky uiterlijk geven. Wil je nog een stapje verder gaan? Maak kettingen dan met een slotje vast aan een halsband!