Spreiders

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 591100f812c90f2ba483b7302ca37e79
  Normale prijs € 39,99 Aanbiedingsprijs € 26,95

  Master Series

  Spread Schaamlippen Spreider XL
  • Schaamlipspreider klemmen
  • Curvy vriendelijk
  • Verstelbare banden
  • Verstelbare klemmen
  • Rubber beschermkapjes
  • Perfect voor rollenspel

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spreiders

Spreiders zijn een van de favoriete speeltjes van bondage-liefhebbers, maar kunnen ook meer spanning brengen tijdens een alledaagse vrijpartij. Ontdek de verschillende mogelijkheden en maak je seksleven extra pittig!

Vagina spreiders voor haar

Vagina spreiders zijn speeltjes die gemaakt zijn om de vagina te spreiden. Het wordt vaak gebruikt tijdens het BDSM-spel om zo de partner in een bepaalde positie te dwingen. Zo krijgt de Dom beter toegang en kan hij zijn sub makkelijker plagen. Een vagina spreider is vaak ook een visuele stimulans voor de Dom en zorgt op allerlei vlakken voor extra spanning en sensatie!

Anaal spreiders voor hem en haar

Anaal spreiders zijn seksspeeltjes die bedoeld zijn om de anus makkelijker bereikbaar te maken. Ze kunnen zowel de man als vrouw veel plezier bezorgen. Ze worden vooral gebruikt tijdens het bondage-spel om de sub bloot te leggen. Maar je kan ze natuurlijk altijd gebruiken om een vrijpartij ondeugender te maken! Ze zorgen er namelijk voor dat je makkelijk toegang krijgt waardoor de G-spot eenvoudiger bereikt wordt en de vrouw sneller een orgasme krijgt. Schaamlipspreiders maken ook het stimuleren van de clitoris een stuk makkelijker!

Spreidstangen en andere bondage artikelen

Spreidstangen zijn andere spreidspeeltjes die vaak gebruikt worden tijdens BDSM. Je kan ze gebruiken in combinatie met boeien of bondagetouw. Je spreidt hiermee de armen, benen en andere lichaamsdelen, waardoor je meer macht kan uitvoeren op de onderdanige. Je kan je sub op die manier dus eenvoudig in een spannende positie dwingen: zittend, staand, voorovergebogen, het kan allemaal. Je verbeelding is de limiet! Er zijn verschillende soorten spreidstangen voor het spreiden van verschillende lichaamsdelen.

Er zijn bijvoorbeeld de beenspreiders. Deze moet je bevestigen aan de enkels of tussen de knieën. Door de spreider aan de enkel vast te maken kan je sub niet meer lopen en door de knieën te beperken dwing je hem in een gebogen houding. Daarnaast zijn er armspreiders die de armen wijd uit elkaar houden waardoor de sub zich oncomfortabel voelt. Vaak leidt dit tot pijnsensaties, wat een extra pluspunt is voor liefhebbers van (BD)SM. In combinatie met enkele ruige SM seksspeeltjes wordt het gegarandeerd een uiterst kinky ervaring! Heb je het al uitgeprobeerd? Geen probleem, doordat er zoveel mogelijkheden zijn maak je elke ervaring opnieuw bijzonder. Als je spreiders voor de eerste keer gaat gebruiken is het wel belangrijk dat je elkaars grenzen respecteert en altijd een stopwoord afspreekt.