SM Paddles

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SM paddles

Als je eens iets anders wilt dan een zweepje, kan je ook kiezen voor een SM paddle. Dit is een speeltje met kort handvat en groot oppervlak. Spanking met een SM paddle zal heel anders aanvoelen dan met een zweepje. Het is dus een spannende afwisseling. In onze webshop vind je verschillende soorten SM Paddles, er is dus zeker voor ieder wat wils!

 

Paddles zijn ideaal voor de beginners

Als je zelf nog niet veel ervaring hebt met (BD)SM zijn SM paddles een goed begin. Ze worden vaak gebruikt als eerste stap, nog voordat er voor zweepjes gekozen wordt. Paddles zijn vooral bedoelt voor spanking. De Dom kan het gebruiken om de sub te straffen door ermee op billen te slaan als deze niet gehoorzaam is. De billen zullen dan rood en extra gevoelig worden.

Het grote verschil in sensatie met een zweep, is dat de paddle minder scherp zal aanvoelen. Al is de intensiteit afhankelijk van het soort paddle dat je koopt. Als beginner is een paddle uit rubber of siliconen aangeraden. Er zijn er ook met twee zijden. De ene zijde heeft dan een zacht satijnen stofje en de andere zijde is ruwer. Zo kan je zachte, sensuele strelingen afwisselen met zwaardere spanking.

 

Intenser genieten met SM paddles van Pleasure Toyz

Als paddles jou niet vreemd zijn kan het nog steeds uitdagend zijn om een nieuwe te kopen. Er zijn bijvoorbeeld paddles die versterkt zijn met metaal. Deze zal je sub veel beter voelen. Ideaal voor de gevorderde gebruiker! Door het metaal op voorhand op te warmen of af te koelen zal de seksuele belevenis nog bijzonderder zijn.

Als je op zoek bent naar een uitdaging is het ook een goed idee om op de lengte van het blad en handvat te letten. Hoe langer het handvat, hoe harder de klappen zullen aanvoelen. Kies voor een paddle met een smal slaggedeelte als het écht intens mag zijn. Nog een opwindende tip: paddles met diamanten, gaatjes of studs laten afdrukken achter op de huid van de sub en zorgen voor een extra pijnbelevenis.