Bondage Tape

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM tape

Een onmisbaar gegeven in de BDSM-wereld is BDSM tape. Dit is tape dat gemaakt is uit PVC en voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Zo kan je er je sub mee vastbinden of hem/haar letterlijk de mond snoeren. In combinatie met touwen, riemen, haken en eventueel enkele SM-speeltjes wordt het gegarandeerd een bijzondere seksuele ervaring!

Kinky en eenvoudig in gebruik

Bondage tape is de ideale keuze voor beginners, omdat het makkelijk te bevestigen en weer te verwijderen is. Je neemt dus geen enkel risico als het toch niet aanslaat. Daarnaast moet je geen knooptechnieken leren zoals wel het geval is bij touw. Je kan het gewoon eenvoudig rond het lichaam rollen en je bent klaar.

Met bondagetape kan je bijvoorbeeld de handen en voeten aan elkaar binden, de handen op de rug binden of de sub aan het bed of een ander meubelstuk vastmaken. Ook de mond kan je er makkelijk mee dichtmaken, zo lijkt het op een kidnapscene wat voor velen erg spannend is.

Creatief omgaan met bondage tape

Als je creatief bent zijn er ontzettend veel manieren om BDSM tape te gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld een sexy outfit mee maken door het rond het lichaam van je sub te wikkelen of je kan het gebruiken als alternatief voor een blinddoek. Je hoeft je geen zorgen te maken over het haar, want de tape kleeft niet aan haar of stof.

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen mogelijk. Je kan er bijvoorbeeld ook van genieten als je alleen bent door aan zelfbondage te doen. Zo moet je niet op een partner wachten als je meteen wilt genieten van een intens spel. Als je je hieraan waagt moet je er wel op letten dat je jezelf altijd weer los kan maken.

Daarnaast kan het worden gebruikt voor afknelling van bepaalde lichaamsdelen, zoals de penis. Dit zorgt voor een aangename pijnprikkel en meer gevoeligheid. De penis afbinden kan eveneens zorgen voor een langere erectie.