Neukmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn neukmachines?

Ben je soms alleen, maar wil je wel goed aangepakt worden? Eén van de neukmachines van Pleasure Toyz kan dan jouw beste vriend worden. Neukmachines zijn machines die zorgen voor een optimale penetratie die volledig zijn in te stellen naar jouw eigen wensen. Zo kun je zelf het ritme bepalen en zorgen voor een snelle of langzame penetratie. Ook zijn verschillende neukmachines in te stellen voor het lekkerste standje en voor een levensechte sensatie.

Wat voor neukmachines zijn er allemaal?

Voor ieder zijn verlangens zijn er verschillende neukmachines. Er zijn neukmachines die je stiekem onder je bed kan verstoppen maar ook neukmachines waar je een kleine zolder mee zou kunnen vullen. Uiteraard zijn deze machines in verschillende prijsklasse te verkrijgen en heb je er al één in huis vanaf €39,95. De neukmachines zijn in te stellen in verschillende standen en dus te gebruiken voor een ontspannen vrijpartij of stevige anale stootpartij. Sommige neukmachines zijn zelfs te gebruiken voor dubbele penetratievoor de echte pro’s. 

Voor wie is de neukmachine geschikt?

De neukmachine is geschikt voor iedereen die van een overheerlijke penetratie houdt op welke manier dan ook. Je kan de neukmachine bijvoorbeeld gebruiken voor vaginale penetratie maar ook zeker voor anale penetratie. Met een neukmachine zijn oneindig veel standjes geschikt zoals missionaris, cowgirl en de beroemde doggy style. Doordat je met een neukmachine verschillende standjes kunt aanhouden is deze zeer geschikt voor het stimuleren van de G-spot. Neukmachines zijn zeer geschikt om alleen te gebruiken. Uiteraard kun je de machine ook samen met je partner ontdekken.

Is een neukmachine geschikt voor beginners?

Hoewel een neukmachine vooral wordt gebruikt door gevorderden in de wereld van de seksspeeltjes, is de neukmachine zeker geschikt voor beginners. Doordat de neukmachine helemaal naar jouw eigen wensen kunt instellen kun je er als beginner voor kiezen om rustig aan te beginnen. Zo kun je kiezen voor een wat rustiger tempo en een langzame penetratie. Ook zijn verschillende soorten machines verstelbaar voor verschillende soorten standjes. De verschillende soorten machines zijn bijvoorbeeld ook te verstellen in verschillende hoogtes. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de gevorderde sextoy-gebruiker: de neukmachines zijn instelbaar tot een extreem hoog penetratietemp. Zo gaat de Versa Fuk Seksmachine tot wel 300 stoten per minuut! 

Met welke producten kan ik de neukmachine combineren?

De neukmachine wordt vaak gecombineerd met glijmiddel. Glijmiddel is een absolute must om te genieten van een lekker avondje met jouw nieuwe machine. Verder zijn er diverse opzetstukken en dildo’s ter uitbreiding of afwisseling in het gebruik. Gebruik één van onze diverse toy cleaners om de opzetstukken na gebruik van de neukmachine hygiënisch te reinigen. Je neukmachine staat dan weer paraat voor een volgend avontuur.