Penis Plugs

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Penis Plug?

Een penis plug is een langwerpig speeltje die het vaakst gebruikt wordt door mannen. Met de penis plug kun je de plasbuis penetreren, wat vooral populair is in de SM-screne. Veel mannen ervaren het gevoel van een opgerekte plasbuis als prettig en worden opgewonden van een geprikkelde plasbuis. De penis plug kun je gebruiken tijdens het mastruberen, maar ook tijdens een SM-sessie. De penis plug kan zorgen voor pijnprikkels, maar zorgt ook voor meer controle over de erectie en de blaas. 

Welke Penis Plugs zijn er beschikbaar?

Penis plugs zijn in veel verschillende groottes en diameters verkrijgbaar. Penis plugs worden vaak verkocht in sets, waardoor je vaak een stapje verder kunt gaan als het gevoel niet meer optimaal is bij het gebruik van een penis plug in een bepaalde afmeting. Penis plugs zijn vaak lang en smal en hebben een curve, waardoor ook de blaas gestimuleerd kan worden. Daarnaast zijn de penis plugs verkrijgbaar met verschillende structuren, zo kun je kiezen voor een rechte schat, maar zijn ook veel penis plugs verkrijgbaar met een geribbelde of golvende schacht.

De penis plugs zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Doordat de meeste penis plugs van edelstaal of siliconen zijn gemaakt zijn deze makkelijk schoon te maken en vaak te gebruiken met elk glijmiddel. Edelstaal is een chirurgisch metaal, welke steriel is. De siliconen penis plugs zijn vaak het beste geschikt voor mannen die willen experimenteren met een penis plug. De siliconen penis plugs zijn makkelijker in te brengen en voelen minder stram aan in de plasbuis. 

Met welke seksspeeltjes kan ik de Penis Plug combineren?

De penis plug wordt ook vaak gecombineerd met een kuisheidskooi. Dit adviseren wij voor de meer ervaren BDSM'er en niet voor de startende BDSM'er. Wil je starten met een penis plug? Wees dan voorzichtig en kies een siliconen penis plug met de juiste pasvorm. Ons advies is om klein te starten en glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van de penis plug. Naarmate jouw ervaring met de pasvorm van de penis plug minder aan het worden is, kun je kiezen voor een andere afmeting van de penis plug of een andere structuur. Ontdek ons assortiment penis plugs op de website. Vragen over het gebruik van penis plugs of weet je niet welke penis plug je moeten kiezen? Vraag het ons via de chat of per e-mail!