Tarzan Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tarzan vibrators

Wil je een vibrator kopen? Dan zal het niet makkelijk zijn om te kiezen, want er zijn verschillende modellen die je op een andere manier het genot bezorgen dat je zoekt. Als je er zeker van wilt zijn dat je optimaal kan genieten is een tarzan vibrator een goede keuze. Deze opwindende vibrator is niet voor niets de favoriet van vele vrouwen!

Verslavend goed

Vrouwen die een tarzan vibrator geprobeerd hebben zullen nooit meer zonder kunnen. Zo'n vibrator kan namelijk elke vrouw bekoren: zij die houden van het stimuleren van de clitoris en zij die houden van het vaginaal orgasme of beiden. De vibrator heeft namelijk twee delen: een deel voor in de vagina en een kleiner deel om de clitoris mee te masseren.

Diverse modellen voor de perfecte afwisseling

Als je een tarzan vibrator wilt kopen is de keuze nog niet gemaakt, want er zijn verschillende soorten tarzan vibrators waaruit je kan kiezen. Deze hebben allemaal de naam van een diertje en een andere functie. De rabbit vibrator ziet er bijvoorbeeld uit als een konijntje en is ideaal om de clitoris optimaal te prikkelen.

De kolibrie vibrator heeft een snavel die je clitoris stimuleert en vleugels die zachtjes tegen de zijkant van je schaamlippen strelen. Deze vibrator zal dus een beetje anders aanvoelen als de rabbit. Een andere bekende soort is de butterfly of de vlinder vibrator. Bij dit model zijn het de twee voelsprieten die je clitoris stimuleren en ook hier zijn er vleugels om je schaamlippen te kittelen. Dit model is ideaal voor vrouwen met een grotere vagina. Als laatste heb je het bekende dolfijntje met een lange, puntige snavel voor clitorisstimulatie. Doordat ze allemaal een klein beetje anders aanvoelen is het leuk om meerdere modellen uit te proberen!