BDSM Haken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM haken

Als je wilt experimenteren met BDSM kettingen, riemen en boeien zal je BDSM haken nodig hebben. Met behulp van haken kan je de sub op verschillende manieren stevig vastbinden om er zo de meest intense ervaring van te maken. Naast bevestigingshaken zijn er ook BDSM haken die je kan gebruiken om in het lichaam te bevestigen. Deze passen vooral goed bij een SM-avontuur!

Als het extra stout mag zijn

BDSM haken zijn ideaal als je gevorderd bent in BDSM. Ze maken van vastbinden een bijzondere ervaring. Als je kiest voor de speciale bondagehaken die je in het lichaam bevestigt maak je het allemaal nog extremer. Dit valt echter niet meer onder soft BDSM. Denk er dus goed over na voordat je ermee begint. Als je er geen probleem mee hebt om extremer te gaan zijn ze de ideale keuze om je in te verdiepen! De haken zorgen voor een intens pijngevoel en laten een heel nieuwe wereld vol genot opengaan!

Als je het bij soft bondage wilt houden kan je best enkel gebruikmaken van karabijnhaken. Deze haakjes zorgen vooral voor visuele stimulatie en bewegingsbeperking.

Spannende bondage haken voor hem én haar

Als je op zoek bent naar SM haken die de sub ook enige pijn laten ervaren, zal je kunnen kiezen uit verschillende soorten. Een van de populairste soorten is de neushaak. Deze steek je in de neus van de sub, waarbij deze het hoofd noodgedwongen achterover moet houden om geen pijn te voelen. Dit brengt extra spanning met zich mee en geeft de Dom de mogelijkheid om de sub volledig te teasen.

Daarnaast is er ook de anaalhaak. Dit is een haak die eruitziet als een plug met een ring en anaal wordt ingebracht. Van zodra de sub zich te veel beweegt zal hij/zij het haakje voelen zitten. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid serieus beperkt. Voor vrouwen is er ook de vaginale haak die vaginaal wordt ingebracht. Aan deze haken kunnen touwen en kettingen vastgemaakt worden.