Condooms

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Condooms zijn een van de meest gebruikte en meest betrouwbare voorbehoedsmiddelen. Condooms zijn vaak gemaakt van Latex en zorgt naast het voorkomen van zwangerschap ook voor het voorkomen van SOA’s. Daarnaast kan seks met een condoom de vrijpartij intenser maken of de duur van ‘de daad’ verlengen. Pleasure Toyz heeft een ruim assortiment condooms in allerlei verschillende soorten, maten, smaken en structuren. Zo is er altijd een condoom die bij je past.

Welke soort condooms zijn er allemaal?

Er zijn zoveel verschillende soorten condooms, er is altijd een condoom die het beste bij jouw voorkeuren past. De meest gebruikte zijn de standaard condooms. Dit zijn condooms gemaakt van latex in een standaard maat en zonder poespas. Voor veel mannen prima geschikt.

Condooms op maat

Is de maatvoering en pasvorm van een standaard condoom niet wat jij zoekt? Geen probleem! We hebben condooms in de meest uiteenlopende maten voor je. Kijk eens bij de condooms op maat categorie. De MY.SIZE condooms zijn beschikbaar in de maten van 47 mm tot 69 mm breedte en variaties die daar tussen zitten. Ga op zoek naar jouw perfecte maat en geniet van veilige en comfortabele seks met condoom.

Gekleurde Condooms met of zonder smaak

Seks met condoom hoeft niet serieus te zijn! Wil je eens iets anders of een grappige ijsbreker? Mooi! Heb je al eens aan gekleurde condooms gedacht? Of misschien condooms met een smaakje? Condooms met een smaakje zijn fantastisch als je van orale seks geven/nemen houdt met een voorkeur om alles super veilig te doen.

Extra sterke Condooms

Ben je fan van anaal of ben je gek op het ruigere werk? Een standaard condoom kan dan gaan scheuren en is dan niet de veiligste optie. Voor jou zijn de extra sterke condooms aan te raden. Hiermee kan je onbezorgd en veilig te keer gaan zonder angst dat je condoom scheurt.

Ultra dunne Condooms

Een standaard condoom werkt soms ook orgasme-vertragend. Voor de ene man (én vrouw ;)) komt dit zéér gelegen om de boel wat uit te stellen en langer van elkaar te genieten. Voor de andere man betekend dit ook dat het fijne gevoel van penetratie een stuk minder is dan bij onveilige seks. Ook voor jou zijn er speciale ultra dunne condooms. Je voelt de condooms dan bijna niet waardoor het net lijkt alsof je geen condoom gebruikt, maar toch super veilig is.

Extra strakke Condooms

Heb je het gevoel dat de meeste condooms wat ruim vallen? Of misschien vind je extra strakke condooms juist wel fijn? Voor jou zijn de extra strakke condooms dé uitvinding waar je naar zoekt!

Grootverpakking Condooms

Heb je je favoriete condoom gevonden? Wees dan slim en bestel de grootverpakkingen condooms. Zo heb je er altijd genoeg in huis om veilig en vertrouwd te vrijen met condoom.

Voor wie zijn condooms geschikt?

Een condoom is een voorbehoedsmiddel die om de penis wordt gedragen tijdens de seks. Voor het gebruik van een condoom is een penis daarom wel handig. Niet voor de hand liggend, maar ook zonder menselijke penis kan de condoom een uitkomst zijn. Stel je wilt als vrouw veilig je speeltjes gebruiken met een andere vrouw biedt een condoom uitkomst! Zo kun je bijv. een dildo met condoom gebruiken bij je partner om vervolgens van condoom te wisselen als jij zelf aan de beurt bent.

Hoe gebruik je een condoom?

Zorg ervoor dat de penis goed stijf is. Haal de condoom voorzichtig uit de verpakking. Gebruik geen scherpe nagels of je tanden bij het openen van de verpakking om te voorkomen dat het condoom scheurt. Plaats het opgerolde condoom op de penis in erectie en knijp het sperma reservoir (het topje van de condoom) in zodat het luchtdicht afgerold kan worden. Rol het condoom volledig af tot aan het begin van de schacht. Voeg eventueel extra glijmiddel toe en het condoom is klaar voor gebruik.

Na afloop is het belangrijk om bij het terugtrekken van de penis het condoom goed vast te houden. Zo wordt het condoom veilig teruggetrokken. Rol de condoom vervolgens af en leg er een knoop in zodat het sperma geen kant op kan. Gooi het gebruikte condoom weg in de prullenbak. Spoel dit nooit door het toilet! Was goed je handen en penis zodat het eventueel aanwezige sperma niet alsnog voor ongewenste zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoeningen kan zorgen.