SM Toys

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SM speeltjes

Nood aan nieuwe SM-speeltjes? Je vindt vast wat je zoekt in ons uitgebreid assortiment, Of je nu een beginner bent en graag wilt experimenteren of eerder vergevorderd en op zoek bent naar een nieuwe belevenis, er is keuze genoeg!

De ideale speeltjes voor beginners

Als je nog maar net begint met het SM avontuur is het moeilijk om een keuze te maken uit de grote waaier aan mogelijkheden. Om het beste uit je ervaring te halen is het belangrijk om de spanning geleidelijk aan op te bouwen. Kies eerst voor zachtere SM speeltjes en bouw het daarna op je eigen tempo op. Hieronder enkele speeltjes die goed te gebruiken zijn tijdens een eerste keer.

Paddles

Paddles worden door de dom gebruikt om de sub mee te straffen aan de hand van spanking. Het wordt net zo gebruikt als zweepjes, met dat verschil dat ze anders aanvoelen tegen de huid. Een paddle is breder en zal daardoor zachter aanvoelen. Naarmate je vordert kan je kiezen voor een stevigere paddle om nadien over te stappen naar de scherpere zweep.

Kietelaars

Ook kietelaars zijn goede speeltjes om te gebruiken bij een eerste aanraking met SM. Een kietelaar bestaat uit zachte pluimpjes waarmee je je partner sensueel streelt of plagerig kittelt. Ook tijdens het bondagespel kan je het gebruiken als verrassingselement wanneer je partner vastgebonden en geblinddoekt is.

Zweepjes

Een tikkeltje intenser dan de paddle is het zweepje. Laat je door je partner op een intense, maar heerlijke manier straffen of trek zelf de stoute schoenen aan. Intens straffen kan je het best met een lange, stevige zweep maar kies in het begin voor een korter exemplaar en bouw het geleidelijk aan op. Keuze genoeg in het assortiment!

Uitdagende SM speeltjes voor gevorderden

Krijg je niet genoeg van SM en blijf je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zal een zweepje voor jou niet volstaan. Gelukkig zijn er ook veel intensere speeltjes om het nog spannender te maken.

Tepelklemmen

Tepelklemmen zijn een goede overstap van lichte SM naar een wat zwaardere vorm. Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat je de klemmen op je tepels zet of op die van je partner. Wanneer je dit doet zal je een prikkelende pijnsensatie ervaren. De klemmen worden geplaatst op harde tepels en de spanning kan opgevoerd worden.

Penisplugs

De penisplug is een buisje van gemiddeld 3 tot 8 centimeter dat je in de plasbuis moet inbrengen. Het prikkelt de zenuwuiteinden aan de binnenkant van de penis en is de ideale manier om je sub op een meer intense wijze te prikkelen. Tijdens seks of masturbatie voelt de plug nog intenser. Ideaal voor zij die extra stimulatie kunnen gebruiken. Het orgasme wordt niet alleen vele malen krachtiger, maar de erectie wordt ook harder. Hierdoor voelt het ook voor de partner geweldig goed.

Pinwheels

Een pinwheel is een langwerpig speeltje met aan het uiteinde een roterend wiel met scherpe punten. Deze sekstoy kan gebruikt worden om je sub mee te prikkelen of pijnigen op alle plekken dat je maar wenst. De scherpe punten drukken op de huid en laten lichte sporen na. Dat maakt het voor velen nog een tikkeltje spannender.

Dilators

Dilators worden vaak verward met penisplugs, toch is het iets anders. Penisplugs zijn meestal dikker en dilators langer. Beiden kan je gebruiken tijdens seks. Het verschil is da dilators de plasbuis zullen stimuleren. Dit geeft voor vele mannen een opwindend gevoel. Kies voor de eerste keren een simpel model en maakt het nadien spannender met een vibrerende dilator.