Tepelzuigers

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 51a6f375f2418997a44692ac11fbd41e
  Normale prijs € 24,99 Aanbiedingsprijs € 15,95

  Easytoys Fetish Collection

  Tepel En Clitoris Zuigers 3 Stuks
  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Sterke zuigers
  • Geschikt voor tepels en clitoris
  • Voor mannen en vrouwen
  • Uit onze eigen EasyToys Fetish Collection

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tepelzuigers

Tepelzuigers kunnen veelzijdig ingezet worden en zijn daarom een échte must-have. Vaak worden ze gebruikt tijdens het voorspel. Ze zijn erg erotiserend en brengen jou en je partner meteen in de juiste stemming. Ook tijdens het bondagespel kan je ze gebruiken om je sub mee te verrassen terwijl hij/zij geblinddoekt is. Doordat je tepels er hard van worden is het aangeraden het te gebruiken voordat je met tepel klemmen experimenteert, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ze zijn ook op zich al een bron van genot en maken alles zoveel opwindender!

 

De veelzijdigheid van een tepelzuiger

Een tepelzuiger kan je in verschillende situaties gebruiken, maar ze hebben ook verschillende doelen. Allereerst maken ze de gebruiker ontzettend opgewonden. Als je ervan houdt dat iemand op je tepels zuigt, dan zal je hiervan geen genoeg krijgen. Het voordeel van een zuiger is dat het veel krachtiger werkt en dat je partner je ondertussen ook op andere manieren kan laten genieten. Tepels behoren tot de erogene zones van zowel de man als vrouw. De kans dat dit speeltje je bevalt is dus erg groot.

Daarnaast zorgt de zuiger ervoor dat je tepels stijver worden. Stijve tepels ogen zeer opwindend. Als je de tepelvergroter vaker gebruikt, worden ze ook vaker vanzelf stijf. Dat is altijd mooi meegenomen! Redenen genoeg dus om dit spannend SM-speeltje uit te proberen!

 

Bepaal zelf de intensiteit

Er zijn verschillende soorten tepelvergroters waardoor je makkelijk zelf de intensiteit kan bepalen, maar dat is niet het enige waarin ze verschillend zijn. Sommige modellen zijn makkelijker te gebruiken dan andere. Als je het jezelf makkelijk wilt maken dan kies je het best voor zuigers met hoedje. Dit hoedje moet je dichtknijpen en vervolgens op je tepel plaatsen. Hij zal daarna vanzelf vacuümzuigen. Deze zuigers zijn de beste keuze voor beginners.

Er zijn ook zuigers met hoedje en schroef, waardoor je makkelijk de zuigkracht bepaalt. Dat kan je niet met het simpelere model met enkel het hoedje. En als je het helemaal uitdagend wilt maken is een vibrerende tepelzuiger een goed idee. Ook zuigers waar je gewichtjes aan kunt hangen zijn ideaal voor de experts. Voor nog meer genot kan je ze combineren met pompen voor het zuigen van de clitoris of penis.