Anaal Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anaal vibrators

Een anaal vibrator zorgt voor anale stimulatie. Een bron van genot dat de moeite waard is om te ontdekken. Maar ook als échte expert kunnen anale vibrators nog altijd voldoening geven. In ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Een genotsvol seksspeeltje voor hem én haar

Een vibrator voor anale stimulatie is niet alleen een genotsspeeltje voor haar, maar ook zeker voor hem. Geniet beiden van meer spanning in je sekssleven en laat je eens volledig gaan. In de anus komen veel zenuwen uit de erogene zones bij elkaar, waardoor het erg intens is als dit gestimuleerd wordt. Het zorgt voor hevigere orgasmes en laat je elke keer opnieuw intensiteit beleven. Anaal vibrators hebben nog een ander voordeel: door de trillingen ontspant de anus zich meer, waardoor anale penetratie makkelijker wordt. Ideaal als je dit voor de eerste keer wilt uitproberen!

Zoveel meer dan een gewone vibrator

Misschien heb je thuis nog een vibrator liggen en denk je dat het niet nodig is om een vibrator te kopen die speciaal ontwikkeld is voor anaal plezier. Toch klopt dit niet helemaal, want een anaal vibrator is zo gemaakt dat het makkelijker kan worden ingebracht. Hij is vaak kleiner en gladder. Een gewone vibrator kan onaangenaam aanvoelen bij het anaal inbrengen en dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk vermijden.

Voldoende variatie om te blijven genieten van anale seks

In onze websop vind je verschillende anaal vibrators terug, waardoor er keuze genoeg is voor iedereen! Er zijn vibrators in de vorm van een penis of plug, maar er zijn ook vibrerende kralen in verschillende groottes en veel meer! Voor de man zijn er de prostaat vibrator die speciaal gemaakt zijn voor de stimulatie van de prostaat. Dit is niet alleen erg goed voor zijn gezondheid, maar laat de man ook op nog meer manieren genot ervaren. Welke vibrator voor jou de beste keuze is, hangt dus af van je geslacht. Daarnaast is ook je level van ervaring belangrijk. Een beginner kiest best een simpel model. Wanneer het wat ruiger mag, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vibrator met een handvat. Deze kan je eenvoudiger heen en weer bewegen.