Bondage Touwen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bondage touwen

Tijdens een bondagespel mag bondage touw niet ontbreken, want het is ideaal om het hele gebeuren nog spannender te maken. Je kan er je sub mee vastbinden zodat deze in zijn bewegingsvrijheid beperkt wordt en jij als Dom je stoute schoenen kan aantrekken.

Als je houdt van pijnsensatie kan je BDSM touwen ook gebruiken voor het veroorzaken van pijnprikkels. De mogelijkheden met BDSM touwen zijn eindeloos en daarom zijn ze ideaal om je stoute fantasieën werkelijkheid te maken!

Ruiger alternatief voor boeien

Mensen die zich voor de eerste keren wagen aan het bondagespel zullen waarschijnlijk eerder op zoek zijn naar boeien om hun partner mee vast te binden. Boeien zijn spannend en geven het bondagespel extra dimensie, maar als je het gevoel hebt dat het toch nog ruiger mag zijn, kies je beter voor BDSM touwen.

Hiermee bind je je partner zoals jij dat wil, er zijn veel meer mogelijkheden dan met boeien. Bovendien zien touwen er veel stoerder uit. Bondage touwen zijn dus ook een visuele stimulans en het overwegen waard als je eens iets anders wilt proberen!

BDSM bondage touwen voor eindeloos genot

BDSM touwen dienen vooral om je partner te beperken in zijn/haar bewegingsvrijheid, maar er zijn eindeloze manieren om dit te doen. Je kan de armen of benen vastmaken aan het bed of een stoel, je sub laten rechtstaan en vastbinden aan het plafond, de handen op de rug binden, je sub in de lucht hangen (suspension), enzovoort. Er zijn ontzettend veel manieren waardoor elke keer een unieke, prikkelende ervaring wordt.

Sommige BDSM-liefhebbers gebruiken BDSM touwen voor het uitoefenen van Shibari. Dit is een speciale techniek waarmee te touwen zo gebonden worden dat ze druk uitoefenen op bepaalde punten van het lichaam. Hierdoor worden erotische gevoelens versterkt. Shibari is niet eenvoudig, maar zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Doordat je als Dom zolang bezig bent met je onderdanige zal het ook voor een sterkere band tussen beiden zorgen!