Bondage Harnassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bondage harnas

Een bondage harnas maakt het bondage-spel vele malen pittiger, omdat het visueel stimuleert. Er zijn verschillende soorten harnassen waaruit je kan kiezen. De meeste BD(SM)liefhebbers kiezen voor harnassen rond de heupen, ribben, borsten of hals, maar er zijn er ook voor het hoofd, de armen of benen en dan heb je natuurlijk nog de bodyharnassen voor rond het hele lichaam. Als je ze zelf nog niet uitgeprobeerd hebt is het zeker de moeite waard om het een kans te geven. Het maakt het bondagespel zoveel pittiger!

 

Waarom een bondageharnas?

Uiteraard ben je niet verplicht om tijdens het bondagespel een harnas te gebruiken. Je doet lekker wat je zelf wil en wat voor jou en je partner aangenaam is. Maar het is wel zo dat een harnas de ervaring veel intenser zal maken. Het harnas legt de aandacht op bepaalde delen van het lichaam wat de opwinding zal verhogen. Bovendien ziet het er ook erg ruig uit. Uiteraard dient het harnas niet enkel om naar te kijken, de bedoeling is dat je hiermee je partner beter kan ketenen via de haakjes die erop aanwezig zijn. Harnassen zijn dus een belangrijk onderdeel van bondage.

 

Ontdek de verschillende modellen bondage harnassen

Doordat er verschillende modellen harnassen zijn kan je makkelijk een exemplaar kopen naar jouw persoonlijke voorkeur. De verschillende harnassen kan je combineren met hogties. Dit zijn verbindingsstukken die je gewaagde outfit compleet maken. De meest voorkomende harnassen zijn body's. Ze bestaan uit lederen riemen die vanaf de hals tot de geslachtsdelen lopen. In sommige modellen zit er een voorbinddildo, cockring of halsband aan vast.

Als de body niets voor jou is kan je ook kiezen voor een voorbindharnas. Dit is een harnas voor rond de geslachtsdelen. Er is een verschil tussen een vrouwelijk en mannelijk model. Bij de vrouwen zit er een gaatje voor de voorbinddildo en bij de mannen zit er meestal een metalen ring die dient als cockring en soms ook een anaal plug voor anale stimulatie of een opening aan de onderkant.

Een hoofd- of armharnas kan je hiermee combineren of apart dragen. Aan het hoofdharnas zit er een ball gag voor in je mond. Zo kan je de sub het zijgen opleggen. Het juiste harnas kies je puur door te beslissen welke extra stimulansen je wilt krijgen en wat er voor jullie het meest opwindend is. Er zijn geen verschillende maten, het harnas past altijd perfect. Als je het ideale harnas gevonden hebt, dan kan je op zoek gaan naar enkele speeltjes die je hieraan kan bevestigen via de D-ringen. Dit zijn meestal tepelklemmen, boeien en/of klemmen.