Klassieke Dildo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een Klassieke Dildo?

De naam zegt het al, een klassieke dildo zijn realistische kunstpenissen, die eruitzien als een echte penis. De Klassieke dildo is verkrijgbaar in verschillende huidskleuren, heeft in de meeste gevallen een geaderde schacht en de eikel is vaak niet van echt te onderscheiden. Sommige Klassieke dildo's hebben ballen aan de onderkant van de schacht en een zuignap, wat het gebruik soms makkelijker maakt.

Wat voor Klassieke Dildo's zijn er allemaal beschikbaar?

Klassieke Dildo's kun je bestellen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Zo zijn er kromme en rechte Klassieke Dildo's, hele grote Klassieke Dildo's, kleine Klassieke Dildo's en harde of juist slappe Klassieke Dildo's.

Voor wie is een Klassieke Dildo geschikt?

Een Klassieke Dildo is eigenlijk voor iedereen geschikt. Of je nu man of vrouw bent, gay-, lesbisch of biseksueel bent. Doordat de Klassieke Dildo op een echte penis lijkt, is dit seksspeeltje geschikt voor iedereen geschikt. Ook voor iemand die zijn eerste seksspeeltje bestelt. Sommige Klassieke Dildo's zijn enorm groot waardoor het soms wat minder “echt” overkomt, maar er zijn genoeg Klassieke Dildo's in een klein tot gemiddeld formaat om mee te starten. Kies je toch voor een groot formaat? Klassieke dildo’s van PVC of TPR zijn goed te gebruiken met glijmiddel, waardoor het soms net iets makkelijker naar binnen glijden is.

Een Klassieke Dildo is geschikt voor anale, vaginale en orale penetratie. De meeste Klassieke Dildo's hebben een zuignap aan de onderkant. Door deze zuignap te bevestigingen op de grond of muur kun je het seksspeeltje handsfree gebruiken zodat je je handen vrij hebt voor andere fijne handelingen. De dildo’s zijn gemakkelijk schoon te maken in combinatie met Toy Cleaner in combinatie met water. De meeste Klassieke Dildo's zijn dus ook waterproof dus gebruik je nieuwe dildo eens in de douche. TIP: Heb je een glazen douchwand? Zet de zuignap op de douchewand, laat je van achter neuken door de Klassieke Dildo en laat je partner meegenieten van buiten de douche.

Wil je een Klassieke Dildo bestellen? Bestel nu een Klassieke Dildo veilig, discreet en snel bij pleasure-toyz.nl