Pocket Pussy's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn Pocket Pussy's?

Pocket Pussy's zijn kleine masturbators in de vorm van een vagina. Door de kleine vorm past het speeltje in je tas en eventueel in je broekzak. Vandaar de naam Pocket Pussy. Je kunt de Pocket Pussy dus overal mee naar toenemen, ook op reis. Een Pocket Pussy ligt door het formaat lekker in de hand en biedt voldoende grip tijdens jouw masturbatiesessie.

Welke Pocket Pussy's zijn er allemaal?

De meeste Pocket Pussy's zijn sleeves in de vorm van een vagina gemaakt van levensecht materiaal. De vagina ziet er realistisch uit en de binnenkant is geribbeld en geeft een heerlijke stimulatie van eikel en penis bij penetratie waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Naast de reguliere Pocket Pussy's zijn er geavanceerde masturbators in zakformaat zoals de Pocket Pulse Masturbator. Dit speeltje kan zelfs gebruikt worden met een niet-erecte penis en is daarom de nummer één voor mannen met erectiepoblemen.

Voor wie zijn Pocket Pussy's geschikt?

Om een Pocket Pussy te gebruiken is het handig als je een penis hebt. Penis Toys zijn dus vooral geschikt voor mannen, maar zijn ook erg fijn tijdens het voorspel met je partner.

Zijn Pocket Pussy's ook geschikt voor koppels?

Ja! Pocket Pussy's zijn naast individueel gebruik ook bijzonder geschikt voor koppels. Je kunt de Pocket Pussy gebruiken tijdens het voorspel om lekker op te warmen maar het gebruik is bijvoorbeeld ook lekker als afwisseling van 'normale' penetratie op momenten dat het nét even te gevoelig is. Zo kun je samen tot een hoogtepunt komen als je beide een ander voorkeurstempo hebt.

Hoe gebruik je Pocket Pussy's?

Een Pocket Pussy is eenvoudig in gebruikt. Doe wat glijmiddel op het speeltje en je penis. Penetreer vervolgens de Pocket Pussy en bepaal het ritme en diepgang naar hartenlust. Wanneer je klaar bent is het belangrijk de Pocket Pussy door te spoelen met lauwwarm water en te behandelen met sextoy cleaner.