Vagina Pompen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 5a58ed76a5737ab8ff48cbb37e91e826
  Normale prijs € 72,99 Aanbiedingsprijs € 39,95

  Fröhle

  Fröhle - VP003 Vaginapomp Set Solo Extreme Professional
  • Vergroot de gevoeligheid
  • Inclusief inlaatslang
  • Met grippomp
  • Pompt tot max 800 Mbar
  • Transparant flexibel materiaal
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Makkelijk te reinigen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vagina pompen

Vaginapompen zijn de ideale keuze als je het genot van een vrouw wilt vergroten. Het is vooral perfect als je haar eens goed wilt verwennen en haar intieme delen extra gevoelig wilt maken. Dit heeft ook voor jou als partner veel voordelen!

Pleziertje voor jezelf of je partner

Een vaginapomp wordt vaak gebruikt tijdens BDSM-avonturen. De Dom gebruikt het om de vagina van de sub te laten zwellen en om haar extra te laten genieten. Dit speeltje maakt het voor de Dom ook veel intenser, want de vagina wordt strakker en voelt hierdoor erg prettig aan tijdens het vrijen.

Ook als je eventjes geen partner hebt en je op jezelf wilt genieten is het een goed idee om een vagina pomp te kopen. De zuigkracht van de pomp maakt je vagina gevoeliger en zal het gebruik van andere seks speeltjes nog aangenamer maken. Deze pomp is voor iedere vrouw ideaal, want er zijn zowel vaginapompen die bedoeld zijn voor je vagina als vaginapompen die je clitoris stimuleren en ook de vibrerende vaginapompen zijn het ontdekken waard!

De juiste vagina pomp kiezen

Als je een pussypomp wilt kopen zijn er verschillende modellen waaruit je kan kiezen. De juiste keuze hangt niet alleen af van waarvoor je hem gaat gebruiken, maar ook van de grootte van je intieme delen. Bij de aankoop van een vagina pomp is het dus belangrijk dat je het juiste formaat kiest. Iedere vagina is anders en als je een pomp koopt die te klein of groot is kan dit zorgen voor pijn. Daarom is het een goed idee om jezelf op voorhand te meten. Begin vanaf de schaft boven je clitoris en eindig bij het gedeelte tussen je vagina en anus.