SM Zweepjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SM zweepjes

Bij je (BD)SM-avontuur mag een zweepje natuurlijk niet ontbreken. Een zweepje wordt door de Dom gebruikt om de onderdanige te straffen. Sommige SM zweepjes zijn krachtiger dan andere. Welke je het best kiest hangt af van hoe intens je je seksueel avontuur wilt maken. Wil je je partner speels plagen of mag het er wat ruiger aan toe gaan? Wat je voorkeur ook heeft, bij ons vind je altijd de geschikte zweep!

Steeds een unieke ervaring

Er zijn verschillende soorten SM zweepjes waarvoor je kan kiezen. Elk zweepje zorgt voor een nieuwe sensatie, want het geluid, het effect en de hardheid van de zweep kunnen erg verschillen. Daarom is het fijn om meerdere zweepjes in huis te halen. Maar wat nu als je nog geen zweep hebt? In het begin kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Je wilt namelijk niet meteen hardcore beginnen, maar het spel geleidelijk aan uitdagender maken.

In het begin kan je dus het best kiezen voor een korter zweepje. Een strokenzweep met korte stroken is in dat geval aangeraden, want hoe korter de stroken, hoe minder hard dat de zweep zal aankomen. Op die manier kan je makkelijker elkaars grenzen aanvoelen. Met een flogger kan je je sub ook zachtjes strelen tussenin. Dat kan een mooie afwisseling bieden. Niet alleen het model van de zweep, maar ook het materiaal waaruit het gemaakt is zal bepalen hoe hard de slagen aankomen. Kies voor leer als je het gewoon bent om zweepslagen te krijgen of geven, maar kies liever voor rubber of siliconen als beginner.

Eens je al goed weg kan met de zweep kan je steeds voor een groter exemplaar kiezen. Voor de experts is een lange zweep met slechts één strook een aanrader, want deze geeft een intense, scherpe pijn. Ook het handvat van de zweep is belangrijk, want met een langer handvat kan jij je als Dom meer uitleven. Een crop zweep is in dat geval een goede keuze!