Fifty Shades

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fifty Shades seksspeeltjes

Fifty Shades seksspeeltjes worden steeds populairder en dat heeft niet alleen te maken met het succes van de boeken en films. De speeltjes nemen je mee naar een ondeugende wereld vol genot. Durf jij de stap wagen?

Doorbreek het taboe

Fifty Shades of Grey is een écht fenomeen geworden. Mededankzij E.L. James en de bekende trilogie werd het taboe rond BDSM steeds meer gebroken. Helaas is BDSM voor velen onder ons nog steeds iets dat we zien als duister of slecht. Toch is dat helemaal niet zo, want hoewel BDSM erg spannend en kinky is, kan het in mildere mate ook de bravere zielen bekoren!

Zet dus al je vooroordelen opzij en durf het taboe verder doorbreken. Ontdek je stoute kant en experimenteer met Fifty Shade bondage and Fifty Shades SM speeltjes. De Fifty Shade bondage collectie en de Fifty Shades SM speeltjes zijn stuk voor stuk goedgekeurd door de schrijver en met grote zorg ontwikkeld. Met deze speeltjes kruip je zonder probleem in de huid van Christiane Grey of Anastasia Steele en beleef je je eigen stoute verhaal!

Herontdek jezelf en je partner op een ondeugende manier

In ons assortiment vind je Fifty Shades of Grey speeltjes genoeg om jezelf en je partner op een heel nieuwe manier te ontdekken. Vibrerende eitjes, een G-spot vibrator, bondagetouw, clitorisklemmen, klassieke vibrators en nog veel meer. Als beginner maak je het jezelf makkelijk door een set te kopen. Op die manier heb je meteen alles om te beginnen aan je gewaagd seksavontuur!

Onze bed Bondage Kit - Hard Limits is bijvoorbeeld een échte aanrader voor wie bondage voor het eerst wilt uitproberen. Het is een bondageset met verschillende boeien en een masker. Wanneer je de smaak van bondage te pakken hebt kan je dan overschakelen naar de meer pittige 50 tinten seksspeeltjes zoals de vagina ballen set of de vibrerende buttplug. Voor beginners en gevorderden is er dus meer dan keuze genoeg in het 50 tinten grijs seksspeeltjes assortiment!